Legendara actriță a avut anul trecut, în noiembrie, o apariție scurtă în serialul , difuzat pe canalul britanic de televiziune Channel 4, interpretând rolul lui Tabitha Maxwell-Brown, însă pentru că apariția ei a fost un real succes, anul acesta ea a anunțat că a revenit în film pentru un rol permanent, după cum anunță tabloidul britanic The Sun.

„Linda inițial a apărut în serial, în urma unei înțelegeri pe termen scurt pentru că Bryan( producătorul serialului, britanicul  Bryan Kirkwood-n.r),  este un mare fan de-al ei, dar apariție ei a fost un mare succes. După câteva discuții în spatele scenei, șefii show-ului au decis să îi ofere un nou contract ca să revină în serial”, a declarat o sursă.

Sue Ellen, atac la Donald Trump.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Ea trăiește în America, dar a fost fericită să accepte și va sta o perioadă în Marea Britanie până se vor termina filmările. Toată echipa serialului este extrem de de încântată că s-a întors””, a mai adăugat aceasta.

 

„Sunt încântată să trec de la un serial iconic la altul. Telespectatorii «Hollyoaks» vor adora momentul în care Tabby va stârni o furtună, așa cum o făcea Sue Ellen”, a declarat Linda Gray, la scurt timp după ce s-a anunțat întoarcerea ei în serial.

 

„Dallas a demonstrat tuturor că banii nu aduc fericire și nu rezolvă tot în viață”

Actrița a vorbit și despre succesul serialului american „Dallas”. Ea crede că acesta a fost atât de popular pentru că a demonstrat tuturor că  banii nu aduc fericire și nu rezolvă tot în viață, fiind prezentate problemele de zi cu zi cu care se confruntă orice familie. „Toate familiile se confruntă cu mici probleme, iar acest lucru e normal.(…). Astfel, toți găseau în «Dallas» ce aveau nevoie. Puteau găsi acea piesă de puzzle care se putea potrivi în viața lor”, a declarat Linda.

Linda Gray a rămas în memoria tuturor pentru cel mai cunoscut rol al ei din Dallas, al lui Sue Ellen Ewing, nevasta care suferă de alcoolism a personajului principal, J.R. Ewing, un afacerist lipsit de scrupule dintr-o mare familie texană. Ca și în „Hollyoaks”, Linda a avut în „Dallas” un rol scurt, iar din 1978 a devenit personaj permanent și a rămas în serial până în 1989, fiind unul dintre cele mai controversate persoanje.

Pentru rol ea a primit două nominalizări la Globurile de Aur, la categoria cea mai bună actriță și un premiu Emmy.

Actriţa Linda Gray a devenit și scriitoate. La sfârșitul anului 2015, ea și-a publicat autobiografia „The Road to Happiness is Always Under Construction” în care şi-a povestit viaţa cu bucuriile şi dramele sale.

 

Fotografii: Hepta, Northfoto