Sagal susține că de vină pentru aceste dependențe este copilăria ei din Los Angeles, unde o vedea pe celebra cântăreață Judy Garland care făcea abuz de droguri  și i s-a părut normal să le folosească  și ea de la o vârstă mică.

„Când aveam 12 ani, locuiam în același bloc cu Judy Garland. Fiica ei, Lorna Luft și eu am devenit prietene și mama ei avea o grămadă de pastile pe noptiera ei și dormea până la prânz la fel ca mama mea. Și, evident, am crezut că orice mamă ia așa multe pastile”, scrie  Katey în noua sa carte, „Grace Notes: My Recollections”, potrivit Page Six.

Fiind fiica unei cântărețe și a unui regizor de film, Katey a intrat în lumea showbizului de la o vârstă fragedă, la fel și patru din frații ei care lucrează în industrie, în timp ce al cincelea frate este căsătorit cu o actriță.

Actrița dezvăluie că dependențele ei au făcut parte din viața sa timp de 15 ani, însă nu a vorbit niciodată public despre ele până acum.  Ea mărturişeşte că luat pilule de slăbit, prescrise de medic, amestecate cu alcool, marijuana şi cocaină şi au început să fie o problemă. „Aveam probleme cu alcoolul și drogurile încă de când am împlinit 20 de ani”, mărturisește Katey. Însă, la un moment dat,  a cunoscut pe cineva pe platourile de filmare care nu se droga și această persoană a ajutat-o să-și schimbe viața. „Am întâlnit o persoană la job care era sobră și mi-a vorbit despre asta. Brusc, am aflat că foarte mulți oameni trăiesc fără să consume droguri și nu știam acest lucru până atunci”, scrie actrița.

Are un stil de viață sănătos de 30 de ani

În plus, aceasta recunoaște de 30 de ani are un stil de viață sănătos și a renunțat la stupefiante, pastile de slăbit și la alcool.

Katey a câștigat în 2011 un premiu Globul de aur pentru rolul Gemmei Teller Morrow din „Sons of Anarchy” și a avut patru nominalizări pentru rolul lui Peggy Bundy din „Familia Bundy”.
În cartea sa, aceasta povestește că a avut o aventură de lungă durată cu artistul Gene Simmons, de la trupa ” KISS”, dar și  despre faptul că încă are peruca pe care o folosea la filmările de la „Familia Bundy” și că o ține într-o vitrină, la loc de cinste. În plus, aceasta își amintește că multe femei îi sunau pe designerii de costume pentru că voiau să-și cumpere haine ca cele purtate de Peggy Bundy. „Oamenii voiau să arate ca ea”, scrie Katey.

Katey a fost căsătorită timp de trei ani cu artistul Freddie Beckmeier, iar apoi a avut un mariaj de șapte ani cu toboșarul Jack White, cu care a avut doi copii. În prezent, aceasta este măritată cu regizorul Kurt Sutter de 13 ani.

Celebra Peggy a dezvăluit că a vrut să publice fragmente din viața ei pentru a-i determina pe copiii ei sau alte vedete să nu facă ca ea. „Nu mă simt confortabil să fac aceste dezvăluiti. Eu, de fapt, sunt foarte secretoasă când vine vorba despre viața mea. Însă, acum se pare că nu mai sunt”, a spus aceasta.