Actrița Katey Sagal, celebra Peggy Bundy, a fost dusă de urgență la spital după ce a fost lovită de o mașină, joi, în Los Angeles, în timp ce traversa strada. Ea a suferit multiple leziuni.

Potrivit TMZ, starul din „Sons of Anarchy” și „The Conners” se recuperează în spital. Katey Sagal, în vârstă de 67 de ani, a fost lovită de mașină chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc ziua, la 11.40 dimineața, în centrul orașului Los Angeles, când actrița traversa strada. Șoferul a oprit și a stat alături de Katey până la sosirea ambulanței, apoi a însoțit-o inclusiv la spital. Soțul actriței Kurt Sutter, cu care e măritată din 2004, a venit de urgență să se asigure că aceasta e în afara oricărui pericol.

Katey Sagal Grabs an Ice CreamSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Ni s-a spus că traversa o trecere de pietoni când a apărut o mașină tesla, care a făcut stânga și nu a văzut-o și a lovit-o. Sursele noastre au spus că nu s-a făcut nicio arestare. Șoferul nu se afla sub influența drogurilor sau a alcoolului”, scrie site-ul TMZ.

Actrița Katey Sagal a devenit celebră în ani 90 pentru rolul lui Peggy Bundy, o femeie extrem de cheltuitoare, care adora să-și chinuie soțul, şi o adevărată catastrofă în bucătărie.A fost într-adevăr un personaj memorabil, care a ajuns la inimile tuturor și i-a cucerit și pe români.

Astăzi, la 34 de ani de la lansarea serialului care a făcut-o celebră, actrița este schimbată total. Și-a pierdut silueta fără cusur, a renunțat la părul roșcat și creț și cu greu o mai recunoști. Cu toate acestea, ea a continuat să joace în seriale de succes, precum „Dead to me”, ”Lost” (2005-2010), ”Chadam” (2010”, ”Futurama” (1999-2013), ”Sons of Anarchy”, produs de soţul său, (2008-2014), ”A to Z” (voce, 2014-2015), ”The Bastard Executioner” (2015). Mai mult, ea a câștigat și un Glob de Aur pentru rolul din serialul ”Sons of Anarchy”, iar în prezent, joacă într-un nou serial, intitulat „Rebel”.