Vestea a fost dată chiar de fiica ei, cea care a postat pe rețelele de socializare un mesaj care a dat fiori reci fanilor și prietenilor virtuali.

Pe pagina Nikitei, pe numele din buletin Mihaela Nicoleta Ispas, a apărut mesajul terifiant ”Mihaela Nicoleta Ispas se simte pe moarte”, mesaj care a adus zeci de comentarii pline de îngrijorare.

La întrebarea cuiva, care dorea să știe ce s-a întamplat, a răspuns fiica vedetei, Cristiana, care a răspuns ”mama e la spital cu inima”.

Prin urmare, din primele informații, Nikita are probleme cu inima, probleme suficient de serioase astfel încât să se justifice internarea.

În urmă cu 15 ore, Nikita era tot la spital, acolo unde se afla și fiica ei.

Luna trecută, fiica ei a ajuns la spital

Problemele se țin lanț de Nikita, iar dacă acum ea e internată, iată că în urmă cu o lunăfiica sa a ajuns la spital, după ce Nikita a chemat salvarea la domiciliu.

Atunci ea nu a precizat ce s-a întâmplat de fapt. Din fericire, lucrurile și-au revenit, iar la scurt timp a anunțat că cea mică este bine.

Nikita are două fetițe, Cristiana și Vanessa, pe care le-a crescut singură, fără implicarea taților lor, care, de altfel, doriseră ca ea să facă avort. În Spania, unde trăiește de mai mulți ani, a câștigat la Loto, și-a făcut o viață departe de tot ce știa, iar în prezent este logodită.

Vezi și Fata cea mare a Danei Marijuana are deja 14 ani! Cum arată adolescenta. Uite-o și pe mezina Iris! O scumpete de fetiță!

Citește și:

Radu Vâlcan a împlinit 44 de ani, iar cadoul făcut de Adela Popescu i-a uimit pe fani

În ce relații sunt în prezent Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol. Urmează nunta?