Deși era zilnic martora, violențelor dintre mama ei și tatăl ei vitreg, Shania a încercat să-și facă o viață mai bună, iar în fiecare noapte mergea într-un club din apropierea casei și cânta, reușind din banii câștigați să-și întrețină întreaga familie.

Însă, coșmarul ei avea să înceapă la vârsta de doar 10 ani, când tatăl ei vitreg a început să o abuzeze sexual, atât fizic, cât și pishic. Cântăreața canadiană, în vârstă de 52 de ani, a mărturisit într-un interviu pentru The Guardian că era o victimă în mâinile tatălui ei vitreg, Jerry Twain.

Celebra cântăreață Shania Twain a fost abuzată sexual în copilărie de tatăl eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, la călărie după ce a aflat de nașterea strănepotului său

A vrut să meargă la Protecția Copilului

„Uff. NU voi intra în detalii. Nu mă deranjează să spun prin ce am trecut, pentru că mă gândesc că este important ca oamenii să înțeleagă că pot supraviețui unor astfel de situații. Eu consider că abuzul sexual merge mână în mână cu abuzul fizic și psihologic, când are legătură cu o persoană pe care o cunoști”, a dezvăluit îndrăgita actriță.

„Agresorii trebuie să te manipuleze, fie înainte sau după, și îmi tot spuneam: Ok, ceva nu este în regulă cu această persoană și nu este deloc bine”, a mai adăugat ea.

Citește și: E una dintre cele mai aclamate cântărețe, dar a fost la un pas să-și piardă de tot vocea. A trecut prin drame inimaginabile în viața personală

Shania nu și-a cunoscut tatăl biologic. Ea mai are două surori, Jill și Carrie Ann, iar după ce mama ei, Sharon, s-a căsătorit cu Jerry,  ea a mai născut un băiat, Mark,  și l-au adoptat și pe Darry, nepotul lui Jerry. Sharon  și tatăl ei vitreg au murit în 1987, într-un accident de mașină.

„Îmi pare foarte rău pentru mine pentru vremea când eram copil. Puteam să aleg, fie să mă duc la Protecția Copilului ca să mă salvez, fie să…M-am gândit mult și mi-am zis: Dacă mă duc la Protecția Copilului, vom fi separați toți și nu puteam să accept așa ceva, așa că am decis să stăm împreună și la bine, și la rău”, a mai spus artista, pe numele real Eilleen Regina Edwards.
„Înveţi să trăieşti cu binele, dar şi cu răul. Când eşti copil, te agăţi instinctiv de tot ce-i bun“, a mai spus ea.

Citește și: