De ziua ei de naștere, Halsey le-a făcut un cadou neașteptat fanilor ei. Celebra cântăreață a publicat fotografii în premieră cu fiul ei, Ender, în care fanii i-au putut vedea chipul.

Halsey a împlinit vârsta de 27 de ani și, pentru a celebra cum se cuvine, artista, care a primit o grămadă de urări de la fani, a vrut să le ofere și ea ceva în schimb, așa că le-a oferit cea are ea mai drag, pe băiețelul ei.

baietelul-lui-Halsey-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Cel mai bun cadou de zi de naștere posibil”, a scris Halsey, în cadrul postării de pe Instagram.

În imaginile postate de vedetă, micuțul este ținut în brațe de tatăl lui, scenaristul Alev Aydin, de origine turcă. Responsabilă pentru vestimentația bebelușului a fost chiar mămica. Artista a ales să-l îmbrace într-un body multicolor și i-a pus pe cap o bonetă albastră.

Cum este viața de proaspătă mămică pentru artistă

Deși este cea mai fericită de când a devenit mamă, Halsey recunoaște că nu e simplu și totul a venit cu provocări. Cântăreața a vorbit deschis despre dificultățile întâmpinate în rolul de mamă, dar și despre schimbările prin care a trecut corpul ei.

„Sarcina mi-a schimbat corpul atât de mult. A învăța cum să ai un stil personal când nu ești obișnuit cu noile tale forme este un adevărat chin. Sensibilitatea mea în ceea ce privește trupul meu m-a făcut mult mai conștientă de umanitatea mea”, a spus Halsey.

Artista face deja primele pregătiri pentru a se reîntoarce pe scenă. Pe 9 octombrie, va fi invitatul muzical la Saturday Night Live, show prezentat de Kim Kardashian în acea seară.

În 2015, Halsey a suferit un avort spontan în timpul unui concert. După acest eveniment, Halsey a vorbit deschis despre faptul că a fost diagnosticată cu endometrioză, o afecțiune care afectează uterul.

Vezi și A devenit mamă. Artista a postat prima poză cu bebelușul

Citește și:

Prima reacție a Alexandrei Ungureanu după ce ea și mama ei au fost eliminate de la Asia Express

Mihai Morar este tot mai în formă, la 40 de ani! A spus și care e secretul său: ”Lăsați bărbații să facă…”