Actrita Renee Zellweger, celebră  pentru rolurile din „Jerry Maguire” și „Jurnalul lui Bridget Jones”, a împlinit, pe 25 aprilie, vârsta de 51 de ani, însă aceasta este cu greu de recunoscut, întrucât vedeta a trecut printr-o transformare radicală în ultimii ani.

Celebra actriță Renée Zellweger a împlinit 50 de ani. Are chipul distrus de operații esteticeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Actrița uimește cu fiecare apariție a ei, având o frunte lipsită de riduri și o expresie a feței  total schimbată, stârnind de fiecare data zvonuri despre eventuale  intervenții chirugicale, pe care actrita nu le-a recunoscut însă niciodată, potrivit Daily Mail. Desele intervenții de „înfrumusețare” se pare că i-au cam șters și înăsprit trăsăturile chipului său, iar zâmbetul ei frumos cu care și-a cucerit fanii pare acum istorie.

Un chirurg estetic de la o clinica din Londra a explicat pentru Daily Mail ca e posibil ca actrița să-și fi făcut chiar și un lifting în zona ochilor pentru ca distanța dintre sprâncene și ochi este mult mai mică decât înainte.

Renée Zellweger a luat Oscarul pentru rolul din „Cold Mountain”

Deşi este pe jumătate elveţiană şi pe jumătate norvegiană, actriţa s-a născut în Katy, Texas, un oraş mic de lângă Houston. A luat lecţii de actorie pe când era încă la colegiu. După absolvire, a debutat cu un mic rol în pelicula lui Richard Linklater, ”Dazed and Confused” (1993), potrivit Agerpres.

A jucat în pelicula horror „Texas Chainsaw Massacre: The New Generation” (1994) şi în „Empire Records” (1995). În 1997, a apărut pe coperta revistei „Vanity Fair”.

Primul său rol remarcabil a fost în ”Love and a 45” (1994), cel al chelneriţei Starlene Cheatham. Însă de abia la momentul apariţiei alături de Tom Cruise în ”Jerry Maguire” (1996), numele actriţei Renée Zellweger a devenit cunoscut publicului din întreaga lume.

Cel de-al doilea rol de chelneriţă, din ”Nurse Betty”, îi aduce un premiu pentru cea mai bună actriţă în 2000 la Globurile de Aur, premiu pe care îl mai câştigă de două ori cu rolurile din ”Chicago” (2002), film cu încasări record de peste 170 milioane dolari, și respectiv din „Cold Mountain” (2003), care i-a adus și Oscarul pentru cea mai bună actriță în rol secundar. Pentru prestaţia sa din „Chicago”, a fost nominalizată la Oscar pentru Cea mai bună actriţă.