Îndrăgita actriță și iubitul ei, Ant Anstead, au lipsit de la Oscar pentru a petrece timp în familie. Ei au fost surprinși la Disneyland împreună cu cei doi băieți ai prezentatorului TV, unde au mers pentru a sărbători ziua lui de naștere. Cei patru au fost surprinși bucurându-se de mai multe atracții din parcul de distracții, savurând câte o înghețată sau chiar la cumpărături.

EXCLUSIVE: *NO WEB UNTIL 230PM EDT 29TH MARCH* Renee Zellweger and boyfriend Ant Anstead skip out on the Oscars for a fun day out at Disneyland to celebrate his BirthdaySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Deși la început și-au ținut secretă relația, Ant și Renne nu se mai feresc deloc, ci își trăiesc povestea de iubire nestingheriți. Cei doi par foarte fericiți împreună, iar actrița pare că se înțelege de minune și cu copiii prezentatorului TV, iar acest detaliu a fost imediat remarcat de fani. Cei doi îndrăgostiți s-au sărutat în fața copiilor, care se pare că au acceptat-o pe actriță și se simt bine în compania ei.

”Uneori, două persoane ajung să se întâlnească, există o chimie între ele, iar timpul e potrivit.”, a povestit o sursă pentru presa britanică.

Însă, ceea ce a atras atenția tuturor a fost apariția actriței. Nemachiată și îmbrăcată într-o ținută sport, adidași, pantaloni kaki și o geacă neagră, cu șapcă pe cap, Renne e de nerecunoscut. Și asta, pentru că imaginea ei e departe de cea de pe covorul roșu, unde apare tot timpul coafată, aranjată și în rochii spectaculoase.

Renne a fost de-a lungul timpului ținta tabloidelor americane care au scris că aceasta a exagerat cu operațiile estetice și și-a stricat chipul frumos. Cu toate acestea, actrița a negat informațiile și jură că nu s-a operat. Criticii spun însă că a exagerat cu botoxul și de aici acest aspect de „față înghețată”.

Mai mult, s-a plâns actrița recent, zvonurile privind operațiile estetice au întristat-o, pentru că asta ar sugera că are nevoie de așa ceva, a declarat ea recent.

”Mă întristează”, a spus vedeta, dezvăluind că îi plac ridurile ei ”ciudate”, pentru că îi dau autenticitate și îi permit să fie ea. Vedeta a spus că și-a schimbat viziunea legată de frumusețe și că nu vrea să fie altcineva. Cu toate acestea, la 52 de ani, Renne afișează o siluetă de invidiat.

Starul din Jurnalul lui Bridget Joness și prezentatorul Wheeler Dealers și-au făcut relația publică după ce prezenttorul englez și-a finalizat divorțul de fosta soției, Christina Haack (38 de ani), starul emisiunii de design Flip or Flop. Cei doi au custodia comună pentru fiul lor. Ant este, de asemenea, tatăl a doi copii din primul mariaj, cu Louise, care i-a fost soție între 2005 și 2007. Ei au împreună o fiică, Amelie și un fiu, Archie.

De cealaltă parte, Renee a fost logodită cu actorul Jim Carrey din 1999 până în 2000. De asemenea, ea s-a întâlnit și cu Jack White, în 2003, iar în 2005 s-a căsătorit cu cântărețul Kenny Chesney, însă mariajul lor a fost anulat după doar patru luni. Renee s-a întâlnit și cu Bradley Cooper, în perioada 2009 – 2011, dar și cu muzicianul Doyle Bramhall II, în perioada 2012 – 2019.

Foto: Profimedia

Citește și:

Dan Bittman, adevărul despre motivele despărțirii de Liliana Ștefan. Ce spune la mai bine de un an de la separare

Povestea de dragoste dintre Bruce Willis și Emma Heming. Actorul s-a îndrăgostit la prima vedere