Soțul vedetei, Scott Mitchell (55 de ani), a dezvăluit că Barbara a fost diagnosticată cu această afecțiune în aprilie 2014, dar a decis să vorbească abia acum despre boală, pentru că în ultimele luni  tratamentul pare să nu mai dea rezutlate, iar starea ei s-a înrăutățit.

Barbara Windsor si sotul ei,  Scott MitchellSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„De la aniversarea ei de 80 de ani, ce a avut loc în august, anul trecut, se află într-o stare de confuzie continuă, așa ă a devenit mult mai greu pentru noi să ascundem acest lucru. Am decis să vorbesc despre boala ei, pentru că îmi doresc să iasă în continuare în public, iar dacă face ceva neașteptat, care nu e ok, vreau ca oamenii să știe că suferă de Alzheimer și să o accepte așa cum e”, a explicat soțul.

Citește și: O româncă face senzație la Hollywood. A fost inclusă de revista Vogue în topul celor mai bine îmbrăcate vedete

Barbara Windsor este una dintre cele mai renumite blonde din istorie

Mitchell a explicat că soția lui știe că a decis să vorbească public despre boala ei. „Mă întreabă des: „Oamenii știu că nu sunt bine?”, iar azi-dimineață m-a întrebat din nou. I-am răspuns că nu știu încă, dar le voi spune pentru că mulți au început să vorbească despre asta. Dacă va uita că mi-a dat acordul ei, ei bine, va trebui să mă descurc”, a mai adăugat soțul.

Actrița britanică Barbara Windsor s-a născut pe 6 august 1937 și a devenit cunoscută după apariția în seria de filme „Carry On”, dar și pentru rolul lui Peggy Mitchell în serialul TV de succes, difuzat de BBC One, „EastEnders”. Ea a început să facă parte din distribuția serialului în 1994 și s-a retras de pe micul ecran în 2016.

Câștigătoare a mai multe premii, ea a fost inclusă în topul celor mai renumite blonde din istorie, alături de Grace Kelly, Brigitte Bardot și Marilyn Monroe.

 

Citește și: