Moartea actriței este învăluită de mister. Familia nu a dezvăluit cauza morții, ci a spus doar că Gidley „a murit liniștită în casa ei din Seabrook, New Hampshire”.

Citește și: Vă mai amintiți de eroina din „Pasărea Spin? Cum arată și ce mai face frumoasa actriță Rachel Ward, la 35 de ani de la lansarea filmului

A fost numită cea mai frumoasă fată din lume

Pamela Gidley a fost fotomodel de succes încă de când era doar un copil, fapt pentru care  agenția de fotomodele Wilhelmina a numit-o „Cea mai frumoasă fată din lume”.

 

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Gidley și-a făcut debutul în cinematografie în filmul ”Thrashin’„ din 1986, în care a jucat alături de Josh Brolin și Sherilyn Fenn (Audrey din Twin Peaks, care era cea mai bună prietenă a ei din copilărie), după care a avut o apariție în filmul cult S.F. ”Cherry 2000” din 1986, în care rolul principal a fost jucat de Melanie Griffith.

De asemenea, Gildey a jucat în serialul CSI: Crime Scene Investigation.

În ”Twin Peaks: Fire walk with me”, personajul ei, Teresa, este găsită moartă, înfășurată în plastic, având litera ”T” sub o unghie – determinând poliția să facă o legătura între această crimă și cea a Laurei Palmer.

Regizorul David Lynch a insistat foarte mult ca ea să joace în Twin Peaks, chiar dacă la acea vreme ea juca deja într-un alt film.

”David m-a vrut atât de mult pentru acest personaj, încât a garantat că va plăti toate zborurile și toate asigurările (dacă se întâpla ceva)”, a spus actrița într-un interviu în martie 2016.

 

Citește și: