Actrița Rebel Wilson, o femeie durdulie de când o știm, șoca o lume întreagă declarând că mulți ani a fost plătită ca să nu slăbească. Anul acesta, însă, și-a propus să ajungă la 75 de kilograme. Primii pași, cei mai grei, au fost făcuți, ea topind deja 18 kilograme.

Recent, aceasta a dezvăluit și ce dietă a ținut. E vorba despre planul de slăbit Mayr, unul nu foarte cunoscut în România, creat în urmă cu aproape 100 de ani de un medic din Austria, dr. Franz Xaver Mayr. Acesta era de părere că oamenii își otrăvesc sistemul digestiv cu ceea ce mănâncă și felul în care mănâncă.

Rebel Wilson a slabit 18 kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În ce constă dieta Mayr

Regimul elimină gustările, reduce cantitatea de gluten și de lactate și impune mestecarea ”conștientă”. Alimentele, care trebuie să fie integrale, cu un conținut alcalin, așa cum sunt legumele sau peștele proaspăt, trebuie mestecate încet, de 30 de ori fiecare îmbucătură.

La masă nu e voie cu telefonul mobil și nici nu e voie să se bea apă. În dietă este permis iaurtul de oaie, iar ziua începe cu un pahar cu apă călduță.

O astfel de dietă, cu cantități reduse de zahăr elimină practic intoleranțele alimentare, întărește sistemul imunitar și reduce inflamațiile.

Totuși, actrița nu mizează doar pe alimentație. Face și sport și nu puțin: „Rebel face exerciții cu un antrenor personal de până la șase ori pe săptămană, face plimbări lungi și încearcă să-și mărească aportul de proteine pentru a accentua senzația de sațietate. De asemenea, a lucrat și la schimbarea modelelor comportamentale de hrănire emoţională”, a declarat un apropiat al acesteia.

Rebel Wilson a declarat că a fost plătită să nu slăbească și a trecut prin perioade grele, care au afectat-o emoțional. „Aveam un job unde am fost plătită cu mulți bani pentru a nu slăbi, într-o perioadă în care îți puteai pierde ușor capul”, a declarat actrița din „Pitch Perfect”, conform Daily Mail.

Citește și: