În vârstă de numai 31 de ani, Silviu Țolu este, alături de frumoasa Lili Sandu, părinte pentru TJ. Băiețelul a împlinit 3 ani pe 10 august, prilej numai bun pentru tatăl său de a face un bilanț al vieții în trei.

În urmă cu trei ani, Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu deveneau pentru prima dată părinți. Și nu doar deveneau părinți, ci trăiau un adevărat miracol. Micuțul Thomas a venit în viețile lor în mod neașteptat, după ce lui Lili i se dăduseră 1% șanse de a rămâne însărcinată pe cale naturală. Minunea s-a întâmplat și viața lor în trei îi surprinde zi de zi.

„De ziua lui, TJ a avut parte de două petreceri. Una la care noi nu participăm, la grădiniță, pentru că merge în summer camp. Acolo a avut o mică petrecere cu colegii. Iar acasă vom petrece de data aceasta în familie, cu bunicii, adică cu părinții mei, cu mama lui Lili și noi, mai simplu. Anul trecut i-am făcut o petrecere cu prietenii, anul acesta am luat decizia să facem mai restrâns”, declara Silviu Țolu.

Silviu Țolu a dezvăluit pentru Fanatik care sunt cele mai mai prococări care vin la pahet cu rolul de părinți, dar și cum își împart atribuțiile în ceea ce privește creșterea băiețelului lor. Cei doi se implică în egală măsură în viața lui Thomas. Au grijă să fie niște părinți informați și la curent cu noile metode de parenting.

Părintele ”bun” și părintele ”rău”

Sunt multe provocări, pentru că în fiecare zi te gândești ca ceea ce faci să nu aibă vreun efect negativ asupra lui. Mai ales că acum avem acces la prea multe informații. Şi e ușor să aflii mai multe detalii despre toată partea asta ce ține de psihologie.

Cum poate afecta creșterea copilului și comportamentul copilului fiecare lucru pe care tu îl faci. Cumva, asta pune o mare presiune pe noi, pe părinți. Provocarea este să găsești întotdeauna cea mai bună variantă și când este bucuros și când este trist. Să găsești varianta potrivită.

Încercăm să ne împărțim în mod egal. Aș spune totuși că Lili este mai puțin mai strictă. Dar încercăm cumva să inversăm rolurile din când în când. Ca să existe părintele rău și părintele bun în ochii copilului. Acum balanța cred că se înclină puțin în favoarea lui Lili”, a mărturisit Silviu Țolu.

lili-sandu-si-tjSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Silviu Țolu, dezvăluiri din viața de familie: „Este un moment extrem de frumos pe care îl petrecem în fiecare seară împreună”

Se spune că venirea pe lume a unui copil poate uni mai tare sau dimpotrivă, poate dezbina un cuplu. Iubitul lui Lili a povestit cum au reușit ei să facă față tuturor provocărilor și să-și păstreze relația la fel de frumoasă, chiar dacă, e adevărat, altfel.

„Copilul ne face viața foarte frumoasă. Sunt multe momente pe care le facem împreună. Primul care îmi vine în minte este seara când mergem la somn. El doarme de ceva timp cu noi în pat și seara stăm toți, îi citesc o poveste, el se alintă pe lângă noi. E un moment foarte plăcut. Este un moment extrem de frumos de familie pe care îl petrecem în fiecare seară împreună. Și pentru care îi suntem recunoscători lui Dumnezeu și îi mulțumim.

Cu siguranță ne-a unit și mai mult copilul pentru că suntem prezenți aproape sută la sută și eu și Lili cu el. Trebuie să găsim metode să rezolvăm situațiile care ne apar. Și aici mă refer la faptul că poate fi mai plângăcios într-o zi sau atunci când se lovește. Bineînțeles că există și discuții sau contradicții pe anumite teme. Dar facem tot posibilul să rezolvăm totul discutând și să îl implicăm pe el cât mai puțin”, a mai spus Silviu Țolu.

Lili Sandu, vacanță în Bulgaria, cu soțul tinerel și băiețelul lor. Thomas Jay e adorabil cum strică cadrele sexy ale mamei lui!

Silviu Țolu, despre schimbările din viața lor odată ce au devenit părinți

Venirea pe lume a lui TJ a venit la pachet cu o serie de schimbări pentru viața lor de cuplu. Obișnuiți să străbată lumea-n lung și-n lat fără să țină cont de nimeni și de nimic, Silviu Țolu a mărturisit cum arată în schimb acum vacanțele lor.

Am resimțit în primul rând faptul că nu mai avem aceeași flexibilitate de a călători, de a umbla, de a alerga, de a merge pe unde vrem noi. Asta a venit la pachet și cu joburile noastre, care acum sunt mai solicitante. Inclusiv atunci când facem o vacanță, să îi fie bine copilului este prioritatea numărul unu.

Când eram doar noi nu ne interesa dacă era mult de mers pe jos, dacă ploua, dacă trebuia să luăm trenul sau alte lucruri de genul acesta. Acum trebuie să luăm în considerare că vom călători cu un copil după noi și trebuie să reducem la maxim momentele care s-ar putea complica într-o vacanță”, a spus iubitul lui Lili.

Cele trei reguli de aur după care Lili Sandu şi Silviu Ţolu îşi cresc băieţelul

În zi de sărbătoare în familia lor, Silviu Țolu are și un mesaj pentru micuțul TJ, pe care speră că îl va citi peste ani și îi va aminti de cele trei reguli prețioase ale familiei lor.

Îi spun din partea amândurora și sper să trăiască și în 10-15 ani măcar după cele trei reguli pe care i le spun dimineața când îl las la grădinița. I le pot spune și aici ca un reminder. Poate atunci nu și le va mai aduce aminte. Să se bucure de fiecare moment și să se distreze. Regula numărul doi, să învețe un lucru nou în fiecare zi. Și regula numărul trei, să dea ceva bun de la el și celorlalți”, a mai spus emoționat Silviu Țolu.

Urarea lui Lili Sandu pentru fiul ei mult așteptat

Și mama lui TJ, Lili Sandu, a transmis ieri pe Instagram, cu eomțiile de rigoare, o urare specială fiului ei: ”Happy Happy Birthday, my fierce little lion! 🥳🎉🎂 Today is All about you ♥️
Mereu când scriu textul asta pentru ziua lui stau cu lacrimile in ochi și cu un nod in gât … Doamne cât de mult ni l-am dorit și cât de minunat este! 😍 Te iubesc mai presus de orice. ..Mama 🥹”.

Vezi și Lili Sandu, despre personalitatea fiului ei, la 3 ani: „De multe ori uit că este un copil”. Talentul special al lui TJ

Citește și:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au intrat în afaceri! Până la copil, fac bani împreună!

EXCLUSIV Cristina Ciobănașu, fericită și îndrăgostită: ”Alex mă motivează să lupt mai tare pentru visurile mele”