Celebra actriță a ajuns la 50 de ani și în ciuda faptului că de șase ani duce o luptă crâncenă împotriva cancerului, ea își vede mai departe de viață. A început din nou să lucreze la un film și încearcă să ducă o viață cât mai normală și să se bucure de fiecare moment.

Recent, ea a fost surprinsă de paparazzi, în timp ce își făcea cumpărături la un magazin din Malibu, iar imaginile au surprins pe toată lumea. Deși medicii i-au spus că care cancer în fază terminală, aceasta se află într-o formă de zile mari. Ea a mai luat în greutate și pare că se simte mult mai bine. La prima vedere, nici nu ai spune că este bolnavă.

Starul din ”Charmed” și ”Beverly Hills 90210” a vorbit într-un interviu mai vechi și despre visul ei de a deveni mamă. Ea a povestit de mai multe ori că în lupta dură cu cancerul a sprijinit-o cel mai mama ei, așa cum era normal, dar mai ales, soțul ei Kurt Iswarienko, cu care este căsătorită din 2011. Deși și-a dorit foarte mult să devină și ea mamă Shannen a dezvăluit motivul dureros pentru care a renunțat la această idee.

brendaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Actrița a primit cu tremurătoarea veste că are cancer în 2015. După doi ani de tratamente, ea a reușit să învingă boala și cancerul a intrat în remisie. Actrița a considerat că a primit o nouă șansă la viață și și-a dorit foarte mult să devină mamă. Însă tratamentul împotriva cancerului, radioterapia, chimioterapia, dar și intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit, au reprezentat un șoc pentru corpul ei, și din păcate, a intrat la menopauză.

Vedeta și soțul ei s-au gândi la alternative, cum ar fi mamă surogat sau adopție, dar viața i-a dat încă o lovitură dură la începutul anului 2020, când Shannen Doherty a descoperit că boala a revenit într-o formă și mai agresivă, iar planurile lor iar s-au prăbușit.

În cadrul unui interviu emoționant pentru revista „Health”, actrița a mărturisit că și-a dorit întotdeuana un copil, dar din păcate lupta cu cancerul i-a distrus acest vis. Mai mult de atât, ea nu și-a dorit să aibă un copil care să rămână orfan peste 5-10 ani.

„Cât voi mai trăi? Cinci ani? Zece ani? Cu siguranță nu aș vrea să îngropată de copilul meu de 10 ani. Întotdeauna mi-am dorit un copil. Dar, poate, voi fi o mamă într-un alt fel”, a mai spus Shannen.

Foto: Profimedia