Cele mai recente imagini cu Robert De Niro i-au îngrijorat pe fani. Acesta a fost surprins la intrarea într-o clădire din New York și cu greu poate fi recunoscut.

EXCLUSIVE: Robert De Niro Walks With Leg Brace And Cane As He Is Seen Out In NYC For The First Time Since Injury On Set Of Scorcese’s – Killers Of The Flower MoonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Celebrul actor, în vârstă de 77 de ani, a fost surprins de paparazzi, în New York, în timp ce se deplasa cu greutate, având o orteză metalică la piciorul drept. Acesta era însoțit de o femeie brunetă, care îi ține bastonul și cățelul.

Robert De Niro a suferit un accident la mijlocul lunii mai pe platourile de filmare din Oklahoma „Killers Of The Flower Moon”, al lui Martin Scorsese, potrivit Daily Mail. Celebrul actor a mărturisit că are dureri cumplite, iar suferința și-a pus amprenta pe trupul lui. Acesta este vizibil slăbit și merge cu dificultate.

Starul de la Hollywood a povestit că accidentarea s-a întâmplat într-un mod total neașteptat.

„Mi-am rupt un mușchi de la picior cumva. Doar am călcat peste ceva și am căzut. Durerea a fost cumplită și acum trebuie să mă recuperez. Se întâmplă, mai ales când îmbătrănești, trebuie să te pregătești pentru lucruri neașteptate”, a declarat actorul.

„Ceea ce fac în filmul lui Scorsese în Killers of the Flower Moon, suntun personaj destul de sedentar. Nu mă mișc prea mult, din fericire, așa că o să ne descurcăm. Trebuie doar să fac procedura medicală și să țin piciorul într-o anumită poziție pentru a-i permite să se vindece”, a mai spus actorul pentru Daily Mail.

Potrivit TMZ, după imediat după accident, Robert s-a urcat la bordul unui avion de la Oklahoma la New York și a mers de urgență la medic.

Imaginile s-au viralizat imediat pe rețelele de socializare, iar fanii s-au îngrijorat de starea de sănătatea actuală a actorului. Robert De Niro este considerat o adevărată legendă vie, fiind la cei 77 de ani ai lui unul dintre cei mai activi actori de la Hollywood.

Robert De Niro a jucat în peste 90 de filme

Robert De Niro este un actor, regizor și producător american, dublu câștigător al premiului Oscar. Este considerat ca unul dintre cei mai mari si mai influenți actori din toate timpurile având la activ roluri în peste 90 de filme.

De Niro este recunoscut pentru portretizări de personaje angrenate in conflicte puternice, personaje complexe, inadaptate dar și pentru colaborarea sa de durată cu regizorul Martin Scorsese. Este cel mai cunoscut pentru rolul tânărului Vito Corleone în „Nașul: Partea II”; taximetristul Travis Bickle în „Taxi Driver”; boxerul Jake LaMotta în „Raging Bull”; gangsterul Jimmy Conway în „Băieți buni”; directorul de cazinou Sam „Ace” Rothstein în „Casino”; Al Capone în „Incoruptibilii”; fostul pușcăriaș dornic de răzbunare Max Cady în „Promontoriul groazei”; Noodles în „A fost odată în America”; Michael Vronsky în „Vânătorul de cerbi” și mai recent ca Neil McCauley în „Heat” în regia lui Michael Mann.

Citește și:

Andreea Marin, sexy şcolăriţă la 46 de ani! Nimeni nu ar fi crezut că diva va poza așa vreodată!

Alina Sorescu, schimbare de look spectaculoasă după ce s-a zvonit că divorțează