Cântăreața Pink s-a afirmat în lumea muzicii nu doar prin vocea ei excepțională, dar și pentru corpul zvelt, bine lucrat și tonifiat. De-a lungul anilor și-a afișat cu mândrie pătrățelele chiar și pe scenă, dar cele mai recente imagini cu ea la plajă i-au uluit pe fani.

Frumoasa artistă, în vârstă de 41 de ani, și-a recuperat rapid silueta după fiecare sarcină și a arătat tot timpul spectaculos, având o siluetă atletică și fiind o mare iubitoare de sport și mai ales de yoga, însă pandemia pare că nu i-a prins tocmai bine lui Pink.

Aceasta a fost surprinsă de paparazzi, sărbătorind ziua de 4 iulie, pe o plajă din Malibu, alături de familia ei, dar imaginile cu ea au uimit pe toată lumea. Și asta, pentru că silueta artistei a avut de suferit. Cântăreața pe numele real, Alecia Moore, se pare că a pierdut lupta cu kilogramele. În ciuda faptului că nu se mai poate lăuda cu o siluetă de invidiat, Pink pare că se simte foarte bine în pielea ei.

Singing sensation Pink, 41 enjoyed a fun 4th of July celebration on the beach in Malibu as she stomped along the sand singing the patriotic song ” I’m a Yankee Doodle Dandy!”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mai mult, ea a stârnit amuzamentul fanilor și cu ținuta ei. Aceasta s-a afișat într-o pereche de pantaloni albi bufanți, un sutien negru și o pălărie mică haioasă pe cap pentru a marca 4 iulie, Ziua națională a SUA.

Pink trece printr-o perioadă foarte frumoasă din viața ei, având o familie foarte frumoasă, dar și o carieră de succes. Ea și-a lansat o melodie, alături de fiica ei, Willow, care s-a bucurat de un succes uriaș și a ajuns hit.

Pink a interpretat împreună cu fiica ei un cover al melodiei ”Cover me in sunshine” și au reușit să topească inimile tuturor. Filmulețul cu cele două a devenit viral, iar Pink a avut o idee genială. S-a gândit să înregistreze cover-ul și să filmeze un videoclip alături de Willow. Ideea a fost de-a dreptul inspirată, mai ales că piesa lor a ajuns deja în Billboard Chart 200.

Faimoasa artistă de peste ocean a dat în mintea copiilor și și-a făcut cont pe TikTok la îndrumarea fetiței ei. Cele două se filmează în cele mai amuzante și drăgălașe ipostaze, spre fericirea fanilor.

Foto: Profimedia

Citește și:

Ce notă a luat David, fiul cel mare al Ancăi Serea, la Bacalaureat: „Acum am aflat”

Imagine rară cu Simona Gherghe și soțul ei de la nuntă. Mesajul vedetei pentru cel care i-a dăruit doi copii