Andreea și Cabral Ibacka s-au ferit să o arate publicului pe Namiko, pentru că era prea mică, însă în ultima vreme vedeta PRo TV și soția lui au început să publice din ce în ce mai des imagini cu micuța, spre deliciul fanilor.

Andreea și Cabral Ibacka au ezitat la început să o arate publicului pe Namiko, însă acum nu se mai feresc, iar pe rețelele de socializare au paginile pline cu imagini cu fiica lor.

Cei trei au plecat într-o noua vacanță, de unde au postat imagini adorabile, spre deliciul fanilor. Micuța Namiko se schimbă de la o zi la alta, dar cert e că seamănă din ce în ce mai bine cu tatăl ei, iar comentarile fanilor sunt amuzante.

cabral-si-NamikoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Sunteți foarte frumoși! Namiko e adorabilă!”, „Nu mai înțeleg nimic…. Care e copilu acolo? Asa entuziasm”, „Picătură din tine”, „Sunteți adorabili”, au scris fanii

Andreea Ibacka a născut pe 4 decembrie 2018 o fetiță perfect sănătoasă. Andreea a ales să nască pe cale naturală și a avut emoții destul de mari, pentru că micuța a venit mai târziu cu două săptămâni față de data estimată de medici. Pentru Andreea Ibacka e primul copil, dar Cabral mai are o fată.

Citește și:

Oana Roman nu mai divorțează? Mesajul pentru Marius Elisei a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Surpriză de proporții! Un nou bebeluș în Familia regală britanică! E însărcinată și tot regatul e în sărbătoare!