Meghan Markle și prințul Harry par foarte fericiți cu viața lor din SUA. Cei doi au fost surprinşi la un restaurant alături de alți membrii ai familiei regale, iar aceștia păreau că se simt foarte bine, fiind surprinși răzând cu poftă.

În ciuda reproșurilor pe care le-au făcut familiei regale, Megha și Harry se pare că au rămas foarte apropiați de unele dintre rudele prințului. Cei doi au fost surprinși la o cină la malul mării alături de Prinţesa Eugenie şi soţul ei, cu care au fost văzuți tot mai des în ultima vreme.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Prince Harry and Meghan Markle take Princess Eugenie and Jack Brooksbank out for dinner in Santa BarbaraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Prinţesa Eugenie şi soţul ei, Jack Brooksbank, îşi continua vacanţa în California, unde sunt invitaţii vărului ei, iar recent ei au fost surprinși un restaurant exclusivist din Santa Barbara, situat aproape de plajă și aproape de casa ducilor.

Cei patru au luat cina la malul mării şi s-au simţit foarte bine împreună, având în vedere că au fost surprinși de paparazzi răzând cu gura până la urechi. Însă, de departe cea care a atras toate privirile a fost ducesa de Sussex. Și asta pentru că plecare, un detaliu observat de fani le-a dat de gândit tuturor. Îmbrăcată într-o ținută și formată din pantaloni bej largi şi sacou alb, purtat pe umeri, asoratat cu o gentuță roșie, ducesa care abia își revenea după a doua sarcină pare că a luat iar în greutate, având o burtică vizibilă, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că ducesa ar putea fi din nou însărcinată.

Eugenie soţul ei, Jack, se află în SUA de la începutul lunii februarie, iar aceasta a fost surprinsă de mai multe ori în compania vărului ei. Cei doi au fost văzuți împreună la Super Bowl, pe 13 septembrie.

În ciuda scandalului stârnit de ducii de Sussex, prinţesa Eugenie a rămas apropiată de verișorul ei, prinţul Harry, care chiar i-a cedat ei locuința lui de la palatul Windsor, Frogmore Cottage.

Foto: profimedia