Frumoasa actriță, câștigătoare a 11 premii Emmy, a povestit că a făcut tot ce i-a stat în putere ca să învingă boala. După cumplitul diagnostic au urmat luni întregi chimioterapie și a trecut chiar și printr-o intervenție chirurgicală, dar nu s-a dat bătută nicio clipă și a refuzat să se lase cuprinsă de frică, teamă și alte gânduri.

julia si sotul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Lucruri de genul ăsta – o să mor mâine? – n-am vrut să ajung la așa ceva. Nu mă înțelegeți greșit: am fost îngrozită până în măduva oaselor. Dar nu m-am lăsat, cu excepția unor momente, să ajung într-un loc întunecat. Nu mi-am permis”, a dezvăluit vedeta.

„Știți cum e când urci pe cal și ții bine hățurile în timp ce calul galopează? Am simțit că țin strâns hățurile, așa m-am simțit”, a explicat ea, adăugând că a avut un an foarte greu.

Julia a mărturisit că s-a luptat pentru viața ei ”ca un tigru” din momentul în care i s-a pus diagnosticul. Din fericire, actrița și-a revenit complet și pare mai fericită ca oricând, alături de soțul ei, celebrul scnerist și regizor Brad Hall, care a sprijinit-o necondiționat, și cei doi copii ai lor. Ea a împlinit în ianuarie vârsta de 61 de ani și e neschimbată și spune că nu putea să aleagă un soț mai bun. Ea și Brad sunt căsătoriți de 35 de ani, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. În ciuda tentaților și carierelor lor, ei au trecut împreună peste totate greutăților și sunt un exemplu pentru celălalte cupluri din Cetatea filmului.

Celebrul scenarist şi regizor de televiziune i-a fost alături Juliei în cele peste trei decenii de mariaj, dar şi-a dovedit, mai mult ca niciodată, dragostea pentru partenera sa în timpul tratamentului crunt pe care aceasta l-a urmat, dar şi a recuperării ei la fel de dificile. Cei doi s-au cunoscut în timpul facultății, la sfârşitul anilor ’70, iar pasiunea pentru comedie i-a adus împreună. Julie a mărturisit că a știut de la primul schimb de priviri că el este alesul. Ei au devenit soț și soție în 1987 și au împreună doi băieți.

„Am știut imediat, au fost câteva momente speciale, nu le voi dezvălui pe toate. Dar nu am avut niciun dubiu, el este iubirea vieții mele”, a declarat Julia Louis-Dreyfus, în cadrul unui interviu.

Julia Louis-Dreyfus a devenit cunoscută în întreaga lume pentru rolul lui Elaine Benes din „Seinfeld”, pentru care în anul 1994 a primit și Globul de Aur.

Foto: profimedia