Celebrul actor și Deborra formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Soția starului este și ea fostă actriță, producător și regizor, iar cei doi a cunoscut-o pe platourile serialului „Corelli”, prima producție în care a apărut vreodată.

Ceea ce atrage atenția este faptul că soția lui Hugh e total diferită față de celălalte vedete. Nu are o siluetă de model și nici nu se îmbracă doar în haine de firmă. Ea este o femeie absolut normală, cu forme și colăcei, iar acest lucru nu-l deranjează absolut deloc pe actor, ba chiar e îndrăgostit iremediabil de soția lui, iar cei doi par că se înțeleg foarte bine. Drept dovadă stă și cel mai recent video cu ei, care a devenit viral pe rețelele de socializare. Cei doi s-au filmat dansând în fața bradului de Crăciun, iar fanii s-au topit când i-au văzut. Jackman are, în prezent, multe repetiții pentru spectacolul „The Music Man”, pe care-l joacă pe Broadway.

„Înainte să plec la repetiții, îmi fac încălzirea cu Deb”, a scris actorul în dreptul imaginilor ce au adunat rapid peste trei milioane de vizualizări.

Hugh si Deborra s-au filmat dansanf in fata bradului de CraciunSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Hugh și Deborra sunt unul dintre cele mai admirate cupluri din Cetatea filmului. De fiecare dată când apar în public, cei doi sunt surprinși mereu ținându-se de mână, purtându-se ca doi adolescenți îndrăgostiți, deși sunt căsătoriți de 25 de ani.

Starul american a mărturisit că a știut din prima clipă în care a văzut-o că ea este femeia lângă care vrea să-și petreacă tot restul vieții. Pentru el nu a contat nici faptul că Deborra este cu 13 ani mai mare decât el, iar cei doi sunt extrem de fericiți împreună. S-au căsătorit pe 11 aprilie 1996 și au împreună doi copii adoptați: un băiat, Oscar Maximilian Jackman (21 de ani) și o fată, Ava Eliot Jackman(16 ani). Cei doi au decis să adopte după ce nu au reușit să devină părinți, în ciuda tratamentelor de fertilizare în vitro. Hugh și Deborra au sărbătorit recent 25 de ani de căsnicie, iar actorul recunoaște că a știut că vrea să-și trăiască lângă ea toată viața, după doar două săptămâni de relație.

„Nu știu să descriu ce am simțit când am cunoscut-o pe Deb. A fost cel mai simplu lucru, am știut 100% din prima că ea va fi femeia alături de care vreau să-mi petrec viața. Am știut că, orice s-ar întâmpla, vom putea să depășim obstacolele împreună. E, cu adevărat, cea mai grozavă femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus Hugh într-un interviu realizat de Katie Couric.