Elena Băsescu, mama a trei copii, le-a bifat cam pe toate până la vârsta de 41 de ani. A fost fotomodel, om politic, europarlamentar, soție, femeie divorțată, afaceristă și designer vestimentar, reușind să se mențină în centrul atenției. Ea a iscat un nou val de controverse cuc ele mai recente imagini postate pe rețelele de socializare. Mezina fostului președinte al României se joacă de ceva vreme cu filtrele și programele de editare ale pozelor, dar de data aceasta a exagerat, după părerea unora.

elena basescu transformataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

EBA a publicat recent însă o imagine pe Instagram în care e transformată total și greu de recunoscut. Fanii au reacționat imediat. Unii dintre ei au crezut inițial că este vorba despre o nouă intervenție chirurgicală, iar alții au ‘’dat vina’’ pe filtrele aplicate pe fotografie. Dintr-o privire aruncată mai atent la ultima fotografie postată de fiica cea mică a lui Traian Băsescu,se poate observa clar că bruneta a cam exagerat cu filtrele de editare, care par specifice aplicației FaceApp, cea de care abuzează mai toate vedetele mioritice. Este atât de schimbată la față, încât pare o cu totul altă persoană. Îmbrăcată într-un costum roșu aprins, Elena Băsescu arată mai degrabă cu o păpușă în mărime naturală. Are pomeții foarte evidențiați, cu un aspect ușor ascuțit, sprâncene diferite, și ochi schimbați.

Nu este însă pentru prima dată când EBA exagerează, poate voit, cu aceste filtre și aplicații de editare. Tot la capitolul „exagerări”, de data aceasta de bun augur, putem menționa vizitele ei la sala de sport, unde și-a remodelat corpul după fiecare sarcină, fiind mai slabă ca oricând. De altfel, nu mai este un secret că Elena apelează și la intervenții estetice, având în vedere că și-a mărit buzele, și-a operat nasul și și-a tatuat sprâncele.

Cu toate acestea, mulți oameni au și felicitat-o pentru felul în care arată, având în vedere că are trei copii, dar arată în continuare ca o adolescentă.

„Ești o mamă superbă,cu niște copii minunați, să vă dea Dumnezeu multă sănătate”, „Esti foarte frumoasa,o prințesă foarte frumoasă, eu iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi,o viață plină de binecuvantari cerești,realizări si împliniri si tot ce va doriti sa vi se îndeplinească”, „Draga mea intineresti și arăți minunat!”, „Ca o liceeană!Frumoasă!”, „Slim”, „Ești o dulcică”, au fost câteva dintre comentarii.

Cu Bogdan Ionescu, sau Syda, are un băiețel, pe Traian Junior, de șase ani, și pe Sofia Anais, 8 ani. Din cea de-a doua relație, fiica fostului șef de stat o are pe mezină, Anastasia( 3 ani).