Diana Munteanu este foarte mândră de silueta ei și și-o afișează mândră, publicând imagini cu abdomenul la vedere pe rețelele de socializare. Așa s-a întâmplat și ieri, când vedeta a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-un top alb și o pereche de pantaloni de trening tot albi, în timp ce mănâncă înghețată. Însă, fotografia nnu a iscat admirație,așa cum și-ar fi dorit prezentatoare TV, ci i-a îngrozit pe fani. Extrem de bronzată și foarte slabă, Diana e aproape de nerecunoscut. Fanii au criticat-o imediat pentru felul în care a ajuns să arate și au rugat-o să meargă la un medic pentru că deja este anorexică.

Diana Munteanu extrem de slabaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Ești mult prea slabă,nu mai semeni cu tine. De unde obsesia asta…mergi la un psiholog, păcat de tine”, „Sincer nu vreau să te supăr, dar nu arăți ok deloc …. te îndrepți spre anorexie … erai așa de frumoasă înainte”, “Erai o femeie frumoasă, cu un corp superb. Cred că ai trecut în extrema cealaltă ,însă dacă tu ești bine așa e tot ce contează până la urmă”, „Ce-ai făcut, măi fată, de-ai slăbit așa? Ești de nerecunoscut!”, “Doamne fetită! Pune mana și manâncă”, “Draga mea, este excelent să fii slabă! Dar nu să-ți iasă oasele prin piele! Ți-ai modificat și trăsăturile feței ..nu mai ești tu! Îți schimbi și numele și gata, altă persoană!”,  ”Doamne ferește, in ce hal ai ajuns”, ”Diana, scuză-mă asta e anorexie,nici frumusețe,nici nimic!Doar anorexică!”, „Mănâncă și tu puțin mai mult pentru că arăți de parcă ai scăpat de la Auschwitz. Ești cumva bolnavă?”, au fost câteva dintre comentarile fanilor.

Cu toate acestea, Diana nu pare deloc deranjată de mesajele fanilor, ba chiar a reacționat și le-a răspuns că ea se simte foarte bine așa cum e acum.

„Slabă și sănătoasă”, „Dar ce bine mă simt! Si ce sa vezi că am mâncat cu David o caserola( de înghețată).  Dar am făcut și sport după! Deci, se poate!” , ”Păi când ma uit pe conturile celor care mă comentează, sincer, prind curaj!”, le-a răspuns Diana celor care au criticat-o.