Charlene de Monaco a știu tot timpul să atragă atenția. Dacă imaginile de la nunta ei au făcut înconjurul lumii, fiind poreclită imediat cea mai tristă prințesă din lume, acum a șocat din nou cu cele mai recente fotografii.

Dacă unele femei visează să devină prințese ca să trăiască în palat, să paorte rochii lungi și diademe, soția lui Albert de Monaco nu e deloc așa și șochează cu cele mai recente imagini, ce dovedesc că este o prințesă cu totul nonconformistă. Recent, în timpul unei expediții în Africa de Sud, soția prințului Albert a uimit pe toată lumea cu tunsoarea adoptată.

Zilele trecute, aceasta a fost fotografiată în salopete, treninguri și hanorace, într-un safari în Africa de Sud, unde se află de două luni, într-o misiune de a atrage atenția asupra pericolului în care se află rinocerii. Pe lângă vestimentația, ceea ce a atras atenția tuturor a fost părul ei, ras în părți și puțin mai mare în centru, o coafură nepotrivită pentru un membru al unei familii regale. Look-ul ei a iscat numeroase controverse, dar prințesa le-a închis gura tuturor cu un mesaj tranșant, în care le spune clar că nu-i pasă de ce cred alții.

”A fost decizia mea să îmi fac această tunsoare. Se pare că a provocat tot felul de comentarii. Dar mi-am dorit-o de multă vreme, îmi place acest stil. Cu siguranță, dintre toți membrii familiilor regale, eu sunt probabil cea care a încercat diferite coafuri și voi continua să fac asta. Este alegerea mea”, a spus Prințesa Charlene.

Charlene-in-AfricaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

De asemenea, ea a mărturisit că se aștepta să fie atât de criticată: ”Nu am nimic să le spun, cu excepția faptului că suntem în 2021 și că în aceste vremuri atât de dificile, există și alte subiecte mult mai importante care merită atenția noastră”, a mai adăugat ea.

Mai mult, prințesa Charlene a mărturisit că la început nici soțul ei nu a fost de acord cu look-ul ei, dar până la urmă l-a acceptat. ”Ceea ce contează este că Jacques și Gabriella (copiii ei – n.r.) adoră să-și vadă mama cu noul ei stil. Prințul a înțeles, iar acum îi place”, a mai spus aceasta.

Charlene se află din luna martie în Africa de Sud, țara în care a copilărit și pe care a reprezentat-o la Jocurile Olimpice din 2000, pentru a lucra cot la cot cu o unitate ce se ocupă de îngrijirea rinocerilor și stoparea braconajului. Deși ar fi trebui să se întoarcă deja în Monaco, prințesa s-a ales cu o infecție ORL, așa că nu a putut călători spre casă, notează Daily Mail.

Charlene și Albert de Monaco au împreună doi copii gemeni de șase ani, în timp ce prințul mai are doi copii ilegitimi și se află în mijlocul unui nou scandal. Gurile rele spun că prințesa a preferat să-și prelungească șederea în Africa pentru a nu da ochii cu cel acuzat că a făcut un copil din flori în 2005, pe când era deja într-o relație cu Charlene.

Prinţul Albert de Monaco a fost chemat de la începutul anului, în instanţă, în procesul unui al treilea caz de paternitate, unul intentat de o iubită secretă care susţine că a avut o relaţie cu suveranul chiar înainte de nunta acestuia cu Charlene de Monaco, cea care i-a dăruit prinţului doi copii gemeni.

Prinţul de 62 de ani, deja tatăl a doi copii ilegitimi, ar fi avut o aventură cu o femeie din Brazilia, de 34 de ani, în urma căreia a rezultat o fiică născută în 2005. Această acuzaţie este cu atât mai gravă cu cât Albert se întâlnea cu Charlene în acea perioadă, cei doi începând relaţia lor în anul 2000.

Presupusa fiică a lui Albert, acum în vârstă de 15 ani, i-a trimis acestuia o scrisoare, în luna septembrie anul trecut, în care i-a scris următoarele: Nu înţeleg de ce am crescut fără un tată, iar acum, când te-am găsit, nu vrei să mă vezi.

Conform actelor legale înaintate de avocaţii femeii, lui Albert i se cere să accepte un test ADN care să ateste paternitatea, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul celorlalţi doi copii ilegitimi ai săi, născuţi înainte să o cunoască pe Charlene. Dacă în acele cazuri, aventurile au avut loc înainte ca soţia sa să apară în peisaj, acum, situaţia este diferită, pentru că relaţia lui Albert cu acea femeie a avut loc într-o perioadă în care Charlene era iubita lui şi se îndrăgostise de el. Astfel, presa din Hexagon susține că zilele mariajului lui Albert cu Charlene ar fi numărate, dacă se dovedește că i-a fost infidel.


Citește și:

E oficial! Lora pleacă de la Vorbește lumea. S-a aflat motivul

Camelia Mitoșeru, primele declarații după operația pe creier: ”Mie îmi place la doctor. Îmi place să mă operez, îmi place să fac injecții”