Actrița Cristina Cioran, 45 ani, și Alexandru Dobrescu, 38 ani, se află într-un nou scandal de proporții. În urmă cu câteva zile, el anunțase împăcarea, declarându-i public dragostea mamei fetiei sale. Ce a urmat, a lăsat cu gura căscată pe toată lumea, el publicând o serie de mesaje intime dintre el și actriță. Mesaje care nu fac cinste niciunuia dintre ei și care arată cât de mult a escaladat scandalul.

Foștii parteneri își aruncă vorbe grele, ce nu pot fi reproduse. Din schimbul de replici reiese însă că Cristina Cioran nici nu mai vrea să audă de fostul ei iubit și că ar fi ajuns la capătul răbdării. Ulerior Dobrescu a șters mesajele.

Contactată de Click!, Cristina Cioran a clarificat situația și a precizat că ea și Alexandru Dobrescu s-au despărțit definitiv.

”Nu am nimic de declarat. Cei de la Antena Stars m-au sunat și m-au înregistrat. Noi ne-am despărțit, normal. Ce să vă fac dacă va luați după ce spune el? Care vorbe atârnă mai mult ale mele sau ale lui?”, a precizat Cristina Cioran pentru sursa citată.

Cristina Cioran a făcut câteva declarații și pe InstaStory, în care susține că motivul conflictului ar fi faptul că Alexandru Dobrescu nu poate accepta despărțirea definitivă dintre ei.

„Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj… Amenințări …Minciuni …Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine… Așa bărbat? Dar toate trec… mai e puțin.”, a scris Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Alexandru Dobrescu declarase recent că se va căsători cu Cristina Cioran

Alexandru Dobrescu a declarat în urmă cu doar câteva zile pentru Click! că el și fosta sa iubită nici măcar nu s-au certat, ci doar au luat o ”pauză fizică”. Mai mult, acesta spunea că el și Cristina Cioran s-a putea căsători în luna decembrie.

„Eu cu Cristina sunt bine, o să ne căsătorim în viitorul apropiat. Poate în decembrie ne căsătorim sau dacă nu poate, la anul, în martie – aprilie. Suntem mai bine ca niciodată. Afacerile ne merg așa cum ne-am dorit și asta este perfect.

Noi doi nu ne-am certat. Am luam o pauză doar fizică, uneori dormim seara împreună alteori nu. Nu este o condiție să dormi împreună cu partenerul seară de seară. Asta este un lucru învechit! Noi suntem moderni, avem o relație modernă. Vorbim aproape tot  timpul pe video…știm unul de altul.», a declarat Alexandru Dobrescu pentru Click!. 

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au fost împreună aproximativ doi ani, iar din iubirea lor s-a născut o fetiță. Actrița a fost dărâmată atunci când iubitul ei a anunțat despărțirea lor e paginile de socializare.

Cioran s-a arătat dărâmată de întreaga situație, inițial ferindu-se să facă delarații.

„Se mai întâmplă, suntem într-o pauză, așa cum poate fi orice cuplu! Îmi pare rău că s-a aflat așa, nu am puterea să vorbesc nimic.

Era normal ca măcar o perioadă să rămână între noi discuția asta. Voi vorbi înainte cu el și cu presa atunci când va fi momentul!”, a spus Cristina Cioran.

Vezi și S-au împăcat și nu prea. Iubitul ei anunță nunta, Cristina Cioran are cu totul altă versiune

Citește și:

Jorge, mesaj emoționat pentru fiica sa! Karina a împlinit 14 ani și îi seamănă leit!

Donald Trump a fost socru mic. Fiica sa cea mică s-a căsătorit cu un miliardar în cadrul unei ceremonii fastuoase organizate la reședința din Florida a fostului președinte american