Scandaluri cu Margherita de la Clejani

Margherita din Clejani, condamnată definitiv după ce a condus drogată

Margherita din Clejani a fost condamnată definitiv miercuri, 29 iunie, de către Curtea de Apel din București, după ce a fost prinsă la volan sub influența drogurilor. Solista a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai din Sectorul 4, din București, pe 23 mai 2020.

„Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, este o parte a deciziei luate de magistrați, potrivit Fanatik.

Și-a acoperit sânii cu drapelul național

Dar nu e prima oară când Marga atrage atenția și nici prima oară când intră sau provoacă un scandal. Fiica Clejanilor și-a dorit mereu să ajungă vedetă în străinătate și spunea că ea s-a născut să cunoască succesul la Hollywood, nu în România. Poate de aceea, acum trei ani, s-a gândit că ar fi bine să-și facă un sutien din drapelul național, să se filmeze în timp ce dansează așa și să publice pozele pe Instagram. ”O dai în penibil rău, numai porcării”, ”Faci de râs drapelul României!”, i-au comentat fanii.

margheritaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Margherita s-a urcat pe o troiță dedicată eroilor Revoluției

Tot în urmă cu trei ani, Marga a mai dat o dată cu bâta în baltă și tot ea a fost cea care și-a semnalizat gafa de proporții, publicând singură poza pe Facebook. Fiica lui Ioniţă s-a cocoțat pe o troiţă dedicată eroilor români, pentru că i s-a părut un loc ideal pentru o ședință foto. Pe monumentul ridicat în 1990 scria „Veşnică neuitare. Această troiţă este ridicată în memoria eroilor căzuţi în Revoluţie de către Societatea Demnitatea a femeilor din Constanţa”. Ulterior, după muștruluiala pe care și-a luat-o, în mediul virtual, Margherita a decis să șteargă poza.

A picat BAC-ul de două ori

Nici terminarea liceului nu a fost deloc un lucru simplu pentru Margherita. Iar asta pentru că nu a reușit să ia examenul de Bacalaureat decât dintr-a treia încercare. Prima oară a adormit cu capul pe bancă, iar cea de-a doua oară a primit nota 5,98, insuficient pentru a promova. În toamna lui 2012, Margherita a reușit să promoveze Bacalaureatul, cu o medie finală de 6,65

Și-a pus implanturi fără ca tatăl ei să fie de acord

Când avea 19 ani, Margherita începea să își facă tot felul de upgrade-uri corporale. A început cu silicoanele, dorindu-și enorm de mult să aibă un bust voluminos. Însă doar ea , nu și exigentul ei tată. „Chiar dăcă tatal meu nu este de acord, eu îmi pun silicoane, ca să mă simt bine în pielea mea. Este decizia mea, sunt majoră, pot să fac ce vreau”, declarat Margherita în 2012. „Să le ia dracu de silicoane. Silicoanele sunt pe primul plan… Nu e corect să stea la plajă dezbrăcată. Eu nu sunt de acord cu ele, mai bine să-şi ia 20 de cărţi să le citească. În cap trebuie să implanteze carte”, a contraatacat Ioniţă, la Acces Direct.

Citește și: Margherita de la Clejani, condamnată definitiv. Ce pedeapsă a primit după ce a condus drogată și a făcut accident

Citește și: Ce se întâmplă cu Margherita după scandalul creat de fratele său? Dezvăluirea făcută chiar de mama ei