Se pare că starea de sănătate i se degradează rapid. Îndoit de spate, Ozzy coboară cu dificultate dintr-o mașină și se deplasează cu greu.

Ozzy OsbourneSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Legenda rock-ului, solistul trupei Black Sabbath, care va împlini recent 73 de ani, și-a amânat în ultima vreme de mai multe ori concertele din cauza problemelor de sănătate.

Cu puțin timp în urmă Ozzy a dezvăluit într-un interviu acordat SiriusXM că se teme de rezultatul următoarei operaţii la gât pe care trebuie să o facă, după ce intervenţia din urmă cu doi ani l-a „distrus”, relatază News.ro.

2019, anul în care au început problemele majore pentru Ozzy Osbourne

La începutul anului trecut, el a dezvăluit că suferă de Parkinson, o formă medie a bolii, de care a aflat în 2019, în urma unei căzături.

„Este un Parkin 2, o formă de Parkinson. Sunt multe tipuri de Parkinson. Nu este o condamnare la moarte oricum ne-am gândi, dar îți afectează nervii din corp. Poți să ai o zi bună, apoi încă una și pe urmă una foarte proastă”, a explicat soția sa Sharon Osbourne.

De altfel, 2019 se pare că a fost un an de coșmar pentru Ozzy. Atunci fost spitalizat de mai multe ori în urma unei căzături care a necesitat o intervenţie chirurgicală amplă la coloana vertebrală şi gât, precum şi în urma unor alte probleme medicale – pneumonie, complicaţii cauzate de gripă şi infecţii la nivelul mâinii.

Aceste urgenţe medicale împreună cu Parkinsonul diagnosticat au dat naştere au pus fanii pe jar. Însă Ozzy a ținut să-i liniștească și deseori postează pe pagina sa de Instagram fotografii prin care îi ține la curent cu activitatea sa.

În cel mai recent post, Ozzy apare așezat, cu un baston în mână, cu chipul zâmbitor în stilu-i caracteristic. „La studio”, a notat el în dreptul pozei, postare care, în numai 14 ore a strâns peste 250.000 de aprecieri.

Citește și: Pierce Brosnan și soția lui au sărbătorit 27 de ani de iubire, dar se iubesc ca în prima zi 

Riley Keough, fiica vitregă a lui Michael Jackson și nepoata lui Elvis Priesley