Vedeta a postat recent mai multe fotografii în costum de baie. Ba, mai mult, a postat și două fotografii față în față, cu ea în august 2019 și tot cu ea. un an mai târziu, adică acum, în august 2020. Iar diferența e enormă.

”Stânga august 2019, dreapta august 2020. Se poate! Cu voință si disciplina”, a scris Oana Roman pe Instagram în dreptul celor două instantanee.

Toți fanii au felicitat-o pentru reușită, motivând-o să-și continue reinventarea: ”Arăți super și picioarele sunt perfecte”, i-a scris cineva, în timp ce altcineva a asigurat-o că e în cea mai bună formă afișată vreodată.

august-2019-vs-august-2020SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cum a slăbit: ”Nu mi-am făcut operaţie de micşorare a stomacului”

În continuare fanii vor să știe cum a reușit Oana Roman performanța de a slăbi atât, unii aducând în discuție faptul că vedeta și-ar fi tăiat stomacul. Fără ascunzișuri, aceasta le-a răspuns pe aceeași platformă: „Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeaşi întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reuşit să slăbesc. Unii dintre voi sunteţi uşor sceptici în legătură cu acest subiect şi mă tot întrebaţi în continuare cum am slăbit.

Nu mi-am făcut operaţie de micşorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operaţie foarte complicată la nivelul abdomenului şi nu am voie să fac aşa ceva.

Am reuşit să slăbesc cu două lucruri: ţin un fel de dietă, pe care mi-am inventat-o singură, în sensul în care mănânc din toate, dar foarte puţin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineaţa, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură şi seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În acelaşi timp, fac proceduri de remodelare corporală”.

Oana Roman nu se modelează doar fizic, ci trece prin transformări inclusiv la nivel mental. ”Mi-a spus azi cineva o vorbă genială: Un om de succes este acela ce poate construi ceva solid și durabil din cărămizile aruncate în el.

Am încasat cărămizi cât pentru un cartier de zgârie nori. Măcar o fundație solidă am reușit. Poate și câteva etaje. Mai am de terminat etajele superioare. Muncă în desfășurare”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Pe aceeași rețea, scris zilele trecute, împăcată: ”Nu sunt perfecta dar nici nu mi doresc asta. Am 44 de ani si sunt sănătoasă , sunt împăcată cu mine si nu trăiesc dupa regulile si dorințele nimănui. Fac doar cum simt si daca prin ce fac reusesc sa fiu exemplu altora, e bine. Daca nu, eu tot pe drumul meu merg”.

Vezi și Unii încă o mai critică pe Oana Roman, care continuă să slăbească și să devină tot mai sexy. Dar replica vedetei e tranșantă. Cum i-a închis gura unui cârcotaș

Citește și:

Ed Sheeran a devenit tată pentru prima oară! Numele ales pentru fetiță e cu adevărat bizar…

Andreea Mantea în sfârșit ni-l arată pe iubitul său. Prima poză cu bărbatul enigmatic din viața ei