Nasrin Ameri și soțul ei, Florin, au făcut cununia religioasă pe 29 iulie, la aproape un an după ce s-au căsătorit civil. A fost cu adevărat o nuntă la care lumea a dansat până dimineața, iar asta s-a văzut în filmulețele publicate pe rețelele sociale. Acum, însă, mirii au publicat și pozele oficiale de la nuntă, care sunt cu adevărat superbe.

Cele mai frumoase poze de la nunta lui Nasrin Ameri

Mireasa Nasrin Ameri (31 de ani), frumoasa cu origini persane, tatăl ei fiind iranian, a strălucit la eveniment în rochia albă, tip sirenă, cu voal uriaș. Partenerul vedetei a optat pentru un costum negru, impecabil, purtat cu papion, iar la fel de elegant a fost și nașul Borcea, care a purtat tot un costum negru, cu papion și batistă. Nașa Valentina Pelinel a fost elegantă și feminină, într-o rochie fucsia, care i-a pus în evidență buclele-i blonde și trupul de manechin. Rochia Valentinei a avut câteva tăieturi interesante în zona taliei și a bustului.

nunta-nasrin-ameri-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, asortați la evenimente festive

Nasrin și Florin nu sunt primii fini pe care Valentina Pelinel și Cristi Borcea îi duc la altar. Și nu mai punem la socoteală bebelușii pe care cei doi soți i-au botezat. De fiecare dată, la fiecare ceremonie, Cristi Borcea și Valentina au avut ținute impecabile și de foarte multe ori au reușit să se asorteze. Și o fac și în viața de zi cu zi, nu doar la evenimentele festive. Psihologii spun despre aceste cupluri, care aleg să se asorteze la haine și la accesorii, că simt nevoia să le arate și altora armonia pe care o au în cuplu. Totuși, specialiștii recomandă ca partenerii să-și păstreze libertatea și identitatea și să nu aleagă vestimentație identică.

valentina-pelinel-cristi-borcea-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Cristi Boureanu, adevărul gol-goluț. Cum și de ce i-a furat-o Borcea pe Valentina Pelinel: “Cristi are calitatea aia minunată…”

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat averile: „Nu am spus asta niciodată public”

Citește și: Cristian Boureanu, dezvăluiri incredibile despre Borcea și Pelinel: „Am aflat mai târziu că ei de prin 2011…”

Citește și: Valentina Pelinel, dezvăluiri despre căsnicia cu Cristi Borcea: „Momentul în care a trebuit să aleg a fost crucial”. Cum a început, de fapt, povestea de iubire