Actriţa americană Zendaya a dominat ceremonia care a avut loc duminică, fiind recompensată pentru serialul „Euphoria” şi pentru blockbusterul „Spider-Man: No Way Home”, alese cele mai bune producţii, potrivit AFP, citat de News.ro.

Cele mai apreciate apariții de la MTV Movie & TV Awards 2022

CA: 2022 MTV Movie & TV Awards – ArrivalsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Zendaya și Tom Holland, favoriții serii

Actriţa a câştigat premiul pentru cea mai bună interpretare într-un serial pentru „Euphoria”, o producţie HBO care urmăreşte viaţa uneori sumbră şi percutantă a adolescenţilor. 

Decernate prin votul publicului, trofeele ajung, de regulă, la producţii care au fani activi pe reţelele de socializare şi care sunt încurajaţi să-şi voteze de mai multe ori favoriţii. 

Nu a fost suprinzător că „Spider-Man: No Way Home” a fost desemnat „cel mai bun film”. Este al treilea cel mai mare succes din istorie în sălile americane şi a generat 1,9 miliarde de dolari la novel global. 

Cele mai neinspirate apariții de la MTV Movie & TV Awards 2022

2022 MTV Movie And TV Awards: UNSCRIPTED, The Barker Hangar, Santa Monica, Los Angeles, California, United States – 06 Jun 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Trofeul pentru cea mai bună interpretare i-a revenit actriţei Zendaya, precum şi lui Tom Holland, partenerul ei în viaţa reală, cel care este Omul Păianjăn pe ecran. Cuplul nu a asistat la ceremonia din Santa Monica, în apropiere de Los Angeles, ci a trimis discursuri preînregistrate.

Daniel Radcliffe, care a fost laureat cu premiul pentru cel mai bun răufăcător în comedia „The Los City”, a glumit pretinzând că accentul său britanic i-a permis să pară diabolic. „Este un accent universal recunoscut al răului absolut”, a spus el râzând.

Jennifer Lopez, apariție de milioane

Apariția serii a fost, fără îndoială, Jennifer Lopez. Actrița și cântăreața a câştigat „Generation Award” şi a fost recompensată pentru cel mai bun cântec „On my way (Marry me)”. La 52 de ani, logodnica lui Ben Affleck a surclasat multe tinerele, iar ținuta sexy i-a venit perfect. JLo a purtat o fustă neagră, despicată la spate, și o vestă cu un decolteu adânc, extrem de cambrată pe talie. Celebra artistă a fost extrem de emoționată atunci când a urcat pe scenă și a mulțumit pentru premiul pe care l-a primit. Ea a început să plângă și i-a transmis logodnicului ei, Ben Affleck, că va ajunge acasă până la ora 19.

Citește și: Dovada că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit. Cum a fost surprinsă diva latino

Citește și: Jennifer Lopez a atras toate privirile cu pantofii creați de două românce

MTV Movie & TV Awards 2022 și-a desemnat câștigătorii duminică seara. La evenimentul care a avut loc în Los Angeles și-a făcut apariția și Jennifer Lopez, care a câștigat "Generation Award"