Deși fac parte din familia regală și trebuie să urmeze reguli stricte, cei doi nu se sfiesc să facă glume pe seama lor, stârnind amuzamentul tuturor. Excepție nu fac nici regina, prințul Charles sau prințul Harry.

Un  top al celor mai amuzante glume pe care membrii familiei regale le-au spus de-a lungul timpului a fost realizat de site-ul Bright Side. Replicile sunt de-a dreptul savuroase.

 

Prințul William face glume pe seama lui Kate că nu știe să gătească

Chiar înainte ca ducesa de Cambridge să-l aducă pe lume pe primul strănepot al reginei, Suverana a glumit spunând:  “Sper să apară în curând pentru că trebuie să mă duc în vacanță.”

Atunci cand au fost întrebați de ce au întărziat la un eveniment, Kate Middleton a răspuns: “William a trebuit să își facă părul.”

După nașterea primului lui nepot, prințul CHarles a fost întrebat dacă e fericit că a devent bunic. Iată ce a răspuns: “Foarte mult! De asemenea este minunat că îți poți trimite nepoții inapoi la părinții lor oricând.”

Iata cum a descris Printul William calitățile culinare ale soției sale: “Talentul lui Kate la gătit este motivul pentru care sunt atât de slab.”

Citește și:O mai știți pe „Betty cea urâtă”? Transformarea uluitoare a actriței și anunțul neașteptat făcut de ea

Prințul Charles  a trebuit o dată să  felicite o regină a frumuseții din Anglia, dar iată cum și-a început discursul: “Tatal meu mi-a spus că dacă vreodată voi întâlni o doamnă care să poarte o rochie ca a ta, atunci trebuie să o privesc drept în ochi.”

 

Harry își face fratele bătrân

La maratonul Londrei din 2012, prințul Harry (33 de ani) a promis că WIlliam și Kate vor alerga alături de el la următorul. Însă, în 2013 când a fost întrebat de ce lipsesc ducele și ducesa de Cambridge, Harry a răspuns: „El e bătrân și ea e însărcinată”, deși între ei este o diferență de vârstă de doar de ani.

Ce  părere are prințul consort Philip legat de regulile de etichetă: “Atunci când un bărbat deschide portiera unei mașini pentru soția sa, ori are o mașină nouă ori o soție nouă.”

 

Când prințul William a fost întrebat ce a învățat odată cu maturizarea, el a spus: “Ceea ce am învățat odata cu maturizarea, este să nu te pui cu bunica.”

Înainte de una din călătoriile lui în SUA, prințul Harry  a spus: “De fiecare dată când am o întâlnire cu copii și li s-a spus că se vor întâlni cu un prinț adevarat, ei sunt dezamăgiți când mă văd fără o coroana sau o capă…”

Regina Elisabeta și soțul ei, printul Philip, în timpul unei vizite la o universitate din Australia, au fost prezentați domnului și doamnei doctor Robinson. El a remarcat că soția are un doctorat și că titlul ei era mult mai important decât al soțului, fapt pentru care prințul Philip a spus: “Ah, da, și noi avem această problemă în familie.”

Citește și: