Marele actor și-a dorit ca divorțul să aibă loc cu ușile închise, însă soția sa, rănită, a vrut din contra, să-și spele rufele în public. Mai mult, ea nu se oprește aici și face în presă dezvăluiri neașteptate cu care își face de râs soțul.

 

I-a fost alături timp de 20 de ani, însă Grace dezvăluie acum că marele actor este certat cu apa și săpunul. Fosta soție a starului de la Hollywood susține că Robert de Niro stă zile întregi nebărbierit sau fără să facă un duș. Mai mult, el se îmbracă zile în sir cu aceleași haine și părul nu și-l spală cu lunile. Grace susține că actorul miroase atât de urât încât e nevoită să deschidă toate geamurile ca să iasă mirosul înțepător.  Soția actorului din „Nașul” a mai declarat în actele de divorț că soțul ei, câștigător a două premii Oscar,  este o persoană foarte gălăgioasă cu care cu greu reușești să te înțelegi.

Robert de Niro și Grace au împreună doi copii

Avocații celor doi spun că divorțul va fi foarte urât, mai ales că miza este foarte mare. Ei se luptă pe o avere de 350 de milioane de dolari și după o căsnicie de 20 de ani, Hightower se simte îndreptățită să obțină cât mai mult la partaj.

 

De Niro a declarat în actele de divorț că Grace Hightower este o persoană ”dificilă”, capricioasă și pusă tot timpul pe harță. În mod surprinzător, De Niro nu a comentat în nici un fel acuzațiile legate de igiena corporală. Contactat de jurnaliștii de la NY Post, actorul a explicat că preferă să fie discret în legătură cu problemele cu care se confruntă familia sa. De Niro și Hightower au doi copii împreună, pe Elliot, de 20 de ani, și pe Helen Grace, de 7 ani. Ei s-au cunoscut într-un bar din Londra, în 1987. După 10 ani s-au căsătorit, iar până nu de mult erau considerați un cuplu de vis.

Citește și: