La  premiile Oscar 2019, frumoasa cântăreață și celebrul actora au făcut senzație pe scenă și au fost aplaudați minute în șir. Eiau avut o prestație de excepție, în timp ce au interpretat melodia „Shallow” din filmul „A Star Is Born”, care a fost premiată cu râvnita statuetă la categoria „Cel mai bun cântec”.

Lady Gaga și Bradley Cooper, extrem de senzuali la premiile OscarSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Spre finalul piesei, actorul i s-a alăturat artistei la pian, iar cei doi s-au privit în ochi și au stat cu fețele lipite, într-un mod extrem de tandru. Momentul special a devenit viral imediat și pe rețelele sociale, potrivit revistei People. Mii de internauți au comentat că între Lady Gaga și Bradley Cooper ar exista mai mult decât o prietenie, vorbind despre chimia incredibilă dintre cei doi.

Lady Gaga a anulat nunta

Momentul a fost privit și de Irina Shayk, iubita lui Bradley Cooper, care a aavut grijă apoi să se așeze la masă între Gaga și actor. Cântăreaţa Lady Gaga, 32 de ani, s-a despărţit recent de impresarul ei, Christian Carino, 50 de ani, după o relaţie de doi ani, și a anulat nunta. Deși artista nu a precizat care a fost motivul, gurile rele spun că aceasta l-ar fi părăsit pe Christian pentru Bradley.

 

Motivul pentru cei doi au rupt logodna este încă necunoscut. „Shallow” a fost compus de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando şi Andrew Wyatt pentru filmul „A Star is Born”. Melodia a câştigat Oscarul la categoria „Cel mai bun cântec original”.

Lista completă a premiilor Oscar 2019 aici.

Citește și: