Celebrul dansator, coregraf și producător Michael Flatley a primit o placă de bronz cu amprentele tălpilor lui pe arena Wembley din capitala Marii Britanii. Michael este artistul numărul 1 în vânzări, în istoria Wembley Arena din toate timpurile, cu un record de 21 de show-uri consecutive.

Între Madonna și Kylie Minogue

Zona Square Of Fame situată în fața arenei și este asemănătoare cu Hollywood Walk Of Fame. Între vedetele ale căror amprente, doar că de mâini în cazul lor, au fost imortalizate aici sunt Madonna, Kylie Minogue, Bryan Adams, Lionel Richie, Dolly Parton etc..

Are mai multe recorduri mondiale

Michael Flatley deține recordul mondial la rapiditatea în dans cu 35 de pași de step pe secundă. Artistul care a revoluționat dansul irlandez a primit recunoașterea și din partea Guinness Book. De asemenea, este cel mai bine plătit dansator, cu un onorariu de 600.000 de dolari pe week-end, și are cea mai mare asigurare a picioarelor, de 40 de milioane de dolari.

Lord Of The Dance revine în România cu „Dangerous Games”

Spectacolul produs de Michael Flatley, Lord Of The Dance, revine în curând în România, cu o nouă surpriză: „Dangerous Games”. Cea mai recentă variantă a spectacolului Lord Of The Dance va fi prezentată în: Constanța (5 octombrie), București (6 octombrie), Brașov (7 octombrie), Cluj-Napoca (10 octombrie). Spectacolul din București va avea loc la Sala Palatului pe 6 octombrie 2015, de la ora 20.00.

Credit foto: PR

Michael Flatley

Credit foto: PR

Flatley – Lord Of The Dance

Credit foto: PR