Lui Florin Ristei îi merge din plin. Prezintă două emisiuni la Antena 1, iar acum se pare că și-a găsit și sufletul pereche chiar la locul de muncă.

Emisiunea X Factor pare să-i fi schimbat viața lui Florin Ristei. Din participant și câștigător al emisiunii, acum a ajuns jurat. Mai mult, tot aici artistul și-a cunoscut noua iubită. L-a fascinat din momentul în care a intrat pe scena de la X Factor și apoi se pare că nu a mai lăsat-o să plece. Florin Ristei formează un cuplu cu frumoasa concurentă X Factor, Naomi Hedman. Cei doi nu-și ascund relația și au început să posteze imagini cu ei pe rețelele de socializare.

Mai mult,  în timpul mini vacanței romantice, artistul și-a fotografiat iubita goală, în jacuzzi.

În vârstă de 29 de ani, Naomi Hedman s-a lăsat pozată complet dezbrăcată de partenerul ei de viață, care este mai mare cu patru ani.  

Florin-Ristei-si-NaomiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Florin Ristei a urcat și el pe Story un selfie în care își ține iubita în brațe. Naomi Hedman a mai postat câteva înregistrări în care iubitul ei cântă alături de alți artiști, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Mai mult, colegii de la „Neatza” au început deja glumele pe seama relației lui Ristei cu Naomi. În timpul unui concurs, Dani a spus despre Ristei că lui „trebuie să-i dea o felie de pâine neagră”, pentru că lui aia îi place, nu albă.

Originară din Londra, Naomi Hedman este hostess, model și se ocupă și cu muzica, având o serie de piese înregistrate. În cadrul audițiilor de la “X Factor”, ea a ales să interpreteze “Fallin”, piesa cântăreței Alicia Keys, însă momentul nu a fost unul excelent.

“Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți… cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o pisică”, a spus Ștefan Bănică Junior.

Vrăjiți de apariția artistei de 29 de ani, jurații de la “X Factor” i-au acordat o a doua șansă și aceasta a ales să cânte melodia “If Ain’t Got You”, lansată tot de Alicia Keys. De data aceasta, Florin Ristei s-a oferit să o acompanieze, iar duetul a fost net superior primei piese cântate, vocea lui Naomi Hedman a fost pusă în valoare, iar acest lucru a putut fi observat și de jurații show-ului de la Antena 1.

După participarea la Asia Express, mulți au crezut că Florin Ristei formează un cuplu cu Carmen Grebenișan, dar cei doi au negat zvonurile.

Citește și:

Iubita lui George Burcea a luat coronavirus. Cum se simte Viviana Sposub

Carmen Moise a fost diagnosticată cu COVID-19 chiar înainte de a naşte. Cum se simte jurnalista