După mediatizata relație cu Leighton Meester, colega lui de platou din serialul „Gossip Girl”, Sebastian Stan a încercat să fie cât mai discret cu viața lui personală. Însă, recent, el a fost surprins alături de noua lui iubită, o actriță spaniolă.

Sebastian Stan (38 de nai) și Leighton Meester au trăit o povese de iubire foarte intensă. De atunci, actorul a mai avut o relație de durată cu actrița de origine rusă Margarita Levieva, iar apoi a ales să se concentreze pe cariera sa. Însă, acum Sebastian pare îndrăgostit lulea de Alejandra Onieva, o femeie superbă, în vârstă de 28 de ani, cu care a început o relație în urmă cu șase luni.

Cei doi au fost surprins de paparazzi în ipostaze romantice într-o vacanță în Tulum, Mexic, un oraș situat în peninsula Yukatan, unde se pare că au fugit de pandemie. Cei doi au făcut plajă, baie în ocean și nu au fost deloc zgârciți în gesturi tandre, profitând de faptul că plaja era destul de pustie. Și-au ținut cu greu mâinile departe unul de celălalt. Alejandra Onieva este o actriță de origine spaniolă și a jucat în seriale spaniole precum „Alta mar”, „Novatos”, „Presunto culpable” și ”Ella es tu padre”.

*EXCLUSIVE* „The Winter Soldier” Sebastian Stan gets wet and wild with girlfriend Alejandra Onieva on the beach in TulumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Sebastian Stan și Alejandra Onieva formează un cuplu de șase luni, dar primele imagini cu ei doi au apărut în vara acestui an, la începutul lunii iulie, când au fost împreună în vacanță în Ibiza.

Sebastian Stan a devenit cunoscut în întreaga lume pentru personajul lui Carter Baizen din serialul de succes Gossip Girl. Ulterior, el a obținut roluri în filme de succes de la Hollywood, precum „Lebăda Neagră”, „Marțianul”, „Labirintul”  sau „Captain America: The First Avenger”.

Foto: Profimedia

Citește și:

A pierdut lupta cu greutatea. Imaginile cu el la plajă i-au dezamăgit pe fani

Bianca Drăgușanu se mută cu fiica ei departe de România. Motivul pentru care a luat această decizie