Rihanna s-a concentrat în ultimul an mai multe pe afacerea ei cu cosmetice și și-a trecut cariera muzicală pe planul doi. Însă, se pare că așa a avut timp să se ocupe și de vviața ei sentimentală și acum iubește din nou.

După mai multe luni de zvonuri, în sfârșit, s-a aflat că Rihanna și rapperul A$AP Rocky formează un cuplu. Cei doi au fost surprinși în timp ce luau o cină romantică la un restaurant din New York.

Potrivit revistei People, artista și rapperul s-au îndrăgostit după ce au colaborat la începutul anului în cadrul unei campanii pentru Fenty Skin, linia de cosmetice a artistei.

Rihanna (32 de ani)s-a despărțit de iubitul ei, miliardarul Hassan Jameel, în luna ianuarie, după aproape trei ani de relație, iar de atunci a devenit de nedespărțit de rapperul A$AP. Dacă inițial ieșeau în calitate de amici, cei doi s-au îndrăgostit treptat unul de celălalte, iar presa din SUA susține că aceștia formează acum un cuplu și sunt foarte îndrăgostiți.

Pe lista de cuceriri a lui A$AP Rocky se află și sora mai mică a lui Kim Kardashian, Kendall Jenner, Rita Ora, Chanel Iman și Iggy Azalea.

A$AP Rocky(30 de ani) a ajuns anul trecut pe primele pagini ale ziarelor din întreaga lume – acesta a fost arestat după o bătaie în Suedia, fiind găsit vinovat de agresiune.

The Fashion Awards 2019 – LondonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

A$AP Rocky, pe numele real Rakim Mayers, este rapper, producător, model, actor şi regizor de videoclipuri. A debutat în 2011, fiind foarte apreciat de critici. În 2013 şi-a lansat albumul de debut „Long. Live. A$AP”, care a debutat pe primul loc în topul Billboard 200. În 2015, Rocky şi-a lansat cel de-al doilea album, „At. Long. Last. A$AP”, care s-a plasat pe primul loc în Billboard 200.

Rihanna se pare că are o slăbiciune pentru rapperi. Ea s-a iubit cu Drake și Omarion, iar cea mai controversată relație a ei a fost cea cu Chris Brown, de care s-a despărțit cu scandal după ce acesta a snopit-o în bătaie, în drum spre premiile Grammy, în 2009.

Citește și:

Laura Cosoi, comparată cu Regina Maria! Cum s-a pozat actrița, la câteva zile după ce i-a murit tatăl

Anca Țurcașiu radiază după divorț. Arată spectaculos! Artista a dezvăluit ce mănâncă la o masă