Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, iubește din nou, la nici două luni de despărțirea de Jacob Elordi. Frumoasa brunetă se pare că nu a suferit deloc după fostul iubit și ea s-a cuplat deja cu actorul Austin Butler, care a avut relații, în trecut, și cu Vanessa Hudgens și Lily Rose Depp, fiica lui Johnny Depp.

Potrivit Page Six, cei doi au fost surprinși împreună încă de la sfârșitul lunii decembrie, când ieșeau împreună de la un curs de yoga, în Los Angeles. “Sunt împreună de puțin timp. Kaia crede că Austin este un scump. Se distrează de minune împreună și încep să se cunoască mai bine”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Mai mult, jurnaliștii americani scriu că părinții modelului, Cindy Crawford și Rande Gerber, susțin relația și vor să o vadă fericită pe fiica lor, potrivit sursei menționate mai sus.

Fotomodelul s-a despărțit la sfârșitul lunii noiembrie de actorul australian Jacob Elordi. Cei doi au fost împreună un an. Kaia este la 20 de ani o tânără fermecătoare. Ea a moștenit frumusețea mamei sale, celebrul fotomodel Cindy Crawford, și chiar i-a călcat pe urme. Tânăra și-a făcut deja un nume în lumea modei.

PREMIUM EXCLUSIVE: *NO WEB UNTIL 2PM EST 21ST DEC* Kaia Gerber seen at early morning weekend yoga with Austin Butler just weeks after break up with Jacob ElordiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Austin Butler (30 de ani) este un actor și cântăreț american și are rolul principal în Elvis, film biografic despre Elvis Presley, care va fi lansat în vara acestui an. Este cunoscut pentru rolurile sale de James „Wilke” Wilkerson în serialul de televiziune „Switched at Birth”, Jordan Gallagher în filmul ”Ruby & The Rockits”, Sebastian Kydd in pelicula ”The Carrie Diaries” sau Tex Watson în filmul nominalizat la Oscar, ”Once Upon a Time in Hollywood ”.

Actorul s-a iubit recent timp de câteva luni și cu Lily Rose Depp, fiica lui Johnny Depp, și a avut o relație de aproape 10 ani cu actrița Vanessa Hudgens. Cei doi s-au despărțit, la începutul lui 2020, după ce și-au petrecut ultimele luni mai mult despărțiți, fiind amândoi ocupați cu filmări în țări diferite. Hudgens a fost în 2019, în România, la filmările „ The Princess Switch 2” (n.r.- Un schimb regal), ce au avut loc în castelul Karolyi, fosta Primărie din Carei (Satu Mare), în timp ce el a început pregătirile pentru filmul despre viața lui Elvis Presley. Ce-i drept Kaia chiar seamănă un pic cu fosta lui iubită, Vanessa.

Foto: Profimedia

Citește și:

Vanessa Hudgens s-a despărțit de Austin Butler după 9 ani de relație

Nu-și mai ascund relația. Lily-Rose Depp și actorul Austin Butler formează un cuplu