După lansarea noului film „Friends”, Jennifer Aniston şi David Schwimmer (54 de ani) au fost aproape de a forma un cuplu în viaţa reală la începutul filmărilor la serialul care i-a făcut celebru, în cadrul căruia au interpretat legendarul cuplu Rachel şi Ross.

″În primul sezon, am fost foarte atras de Jen”, a mărturisit David Schwimmer în cadrul „Reunion” care i-a reunit pe cei şase actori principali ai seriei, la care Jennifer Aniston a răspuns: “A fost reciproc”, precizând însă că niciodată nu a fost momentul oportun, pentru că de fiecare dată celălalt era implicat într-o altă relație, când unul dintre ei era singur.

“Dar a fost cam ca două nave care se intersectează, deoarece unul dintre noi era încă într-o relaţie. Şi nu am trecut niciodată de ea. Am respectat asta”, a adăugat el.

″Îmi amintesc că i-am spus lui David: ar fi cu adevărat păcat dacă atunci când ne-am săruta pentru prima dată, s-ar întâmpla la televizor”, a povestit actriţa care a obţinut un premiu Emmy pentru interpretarea personajului Rachel în 2002.

″Şi bineînţeles, prima dată când ne-am sărutat a fost în această cafenea”, a continuat Jennifer Aniston.

“Aşa că ne-am investit afecţiunea şi dragostea în Ross şi Rachel”, a explicat ea.

USA. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow , Matt LeBlanc, Matthew Perry and David Schwimmer in a scene from (C)NBC TV series: Friends (1994-2004) ( Season 5, episode 11 ).
Ref: LMK110-J7189-180621 
Supplied by LMKMEDIA. Editorial Only.
Landmark MeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Acum, la 20 de ani de la rolurile care i-a făcut celebri, Aniston și David au decis să mai dea o șansă relației lor, iar după ce au filmat la „Friends Reunion”, cei doi au devenit din nou apropiați. Au fost văzuți tot mai des în timp ce ieșeau împreună la cine romantice și la plimbări lungi.

Un prieten apropiat cuplului a declarat pentru revista Closer că Jen și David au devenit foarte apropiați după filmările de la „Friends Reunion” și petrec foarte mult timp împreună.

„După reuniune, a devenit clar că remomorarea trecutului a stârnit sentimente puternice pentru amândoi și atracția dintre ei este încă acolo. Au început să-și trimită mesaje după filmări, iar abia de luna trecută David a zburat din New York, de unde stă, în L.A ca să o vadă pe Jen. Ei își petrec timpul împreună în casa lui Jen, unde ea îi gătește la cină și petrec timp de calitate împreună, vorbind și răzând. Ei au fost văzuți și bând vin și având discuții serioase în timp ce se plimbay printre via preferată a lui Jen din Santa Barbara, fiind clar că încă mai există foarte multă chimie între ei”, a declarat sursa.

David a divorțat în 2018 de artista și scriitoarea britanică Zoë Buckman, cu care are o fetiță de 10 ani, Cleo. Cei doi au fost căsătoriți timp de șapte ani.

Jennifer a fost și ea urmărită de ghinion în dragoste și are până acum două mariaje eșuate. După ce Brad Pitt a părăsit-o pentru Angelina Jolie, în 2005, după cinci ani de căsnicie, actrița a mai fost căsătorită timp de doi ani cu actorul Justin Theroux, dar cei doi au divorțat în 2017.

FOTO: Profimedia

CItește și:

Georgiana Șipoș este însărcinată a doua oară. Prima imagine cu burtica

Alexia Eram și Mario Fresh au petrecut ziua artistului împreună. Prima apariție împreună după zvonurile despărțirii