Nu se mai feresc. Celebra actriță Renee Zellweger și noul ei iubit sunt îndrăgostiți lulea. Drept dovadă stau imaginile cu cei doi la malul mării.

Dacă până acum erau doar zvonuri și evitau să se afișeze împreună în public, Renne(52 de ani) și prezenttorul britanic Ant Anstead (42 de ani) nu se mai feresc acum. Cei doi nu doar că acum merg împreună peste tot, dar se și sărută cu pasiunea în văzul tuturor. În cele mai recente imagini, ei au fost surprinși pe plaja din Laguna Beach, din California, unde l-au scos la plimbare pe băiețelul vedetei TV, Hudson ( în vârstă de doi ani). Chiar dacă au văzut că sunt fotografiați de papparazzi, Renne și Ant nu au părut deloc deranjați și s-au sărutat cu pasiune.

Actrița pare foarte apropiată de băiețel și par că se înțeleg foate bine, fiind obișnuit se pare că iasă în această formulă.

”Uneori, două persoane ajung să se întâlnească, există o chimie între ele, iar timpul e potrivit.”, a povestit o sursă pentru presa britanică.

”Renee e creativă, iar deoseori a căutat bărbați care gândesc în afara tiparelor. Ea e deșteaptă și întotdeauna a căutat să-și lărgească orizonturile.”, a mai spus sursa respectivă.

De asemenea, aceeași sursă a declarat că amândoi își doresc să-și trăiască relația departe de ochii curioși ai publicului.

PREMIUM EXCLUSIVE: Renee Zellweger passionately kisses new boyfriend Ant AnsteadSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Starul din Jurnalul lui Bridget Joness și prezentatorul Wheeler Dealers și-au făcut relația publică după ce prezenttorul englez și-a finalizat divorțul de fosta soției, Christina Haack (38 de ani), starul emisiunii de design Flip or Flop. Cei doi au custodia comună pentru fiul lor și nici Christina nu a pierdut deloc timpul. Ea deja formează un cuplu cu agentul imobiliar Joshua Hall și cei doi sunt într-o vacanță romantică în Mexic.

Ant și Christina Haack s-au căsătorit în 2018, după mai mulți ani de relație, și au împreună un fiu, născut în 2019, pe nume Hudson London Anstead. Anul trecut, însă, în luna septembrie, cei doi au mărturisit că s-au despărțit, iar în luna noiembrie au semnat actele de divorț.

Ant este, de asemenea, tatăl a doi copii din primul mariaj, cu Louise, care i-a fost soție între 2005 și 2007. Ei au împreună o fiică, Amelie și un fiu, Archie.

De cealaltă parte, Renee a fost logodită cu actorul Jim Carrey din 1999 până în 2000. De asemenea, ea s-a întâlnit și cu Jack White, în 2003, iar în 2005 s-a căsătorit cu cântărețul Kenny Chesney, însă mariajul lor a fost anulat după doar patru luni.

Foto: Profimedia

Citește și:

Narcisa Suciu, dezvăluiri emoționante despre mama ei. Care este cel mai mare regret al artistei

Cine este femeia care l-a crescut pe Zanni. Cum arată cea care l-a crescut, mama Teo