Revista ”Ciao” a dezvăluit că celebrul cântăreț se iubește în mare de secret, de mai bine de trei luni, cu Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuţite”. Drept dovadă, aceștia au publicat niște imagini cu Gina Pistol surprinsă când pleacă din casa râvnitului burlac.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Kate Winslet și Leonardo DiCaprio au fugit în vacanță și au fost pentru prima dată fotografiați așa. Ce frumos le stă împreună

Gina Pistol a fost surprinsă, în casa artistului

Ulterior, Gina Pistol a făcut primele declaraţii despre ceea ce s-ar putea numi relația anului, în exclusivitate pentru SPYNEWS.RO. Frumoasa blondă nu a negat relația, dar nici nu a confirmat-o, spunând că nu vrea să vorbească despre viața ei personală.  „Prefer să rămână între noi povestea asta. Nu doresc să vorbesc despre viaţa mea personală.” a spus Gina Pistol pentru SPYNEWS.RO.

Smiley s-a ferit, de asemenea, să vorbească despre viața personală, singura relație pe care a făcut-o publică fiind cea cu Laura Cosoi. Toată lumea credea că cei doi se pregătesc de nuntă, dar ei s-au despărţit, iar Laura s-a căsătorit cu un alt bărbat.

Gina Pistol s-a iubit în trecut cu mai multe personaje celebre, printre care şi Codin Maticiuc şi Alin Cocoş.

Citește și: