Cei doi au fost văzuți împreună cât mai des, chiar și în public, iar starul din „Sweet November” a fost surprinsă și megând în casa actorului din Loz Feliz.

 

Cel care le-a făcut cunoştinţă a fost chiar Sean Penn, fostul logodnic al actriţei originare din Africa de Sud, potrivit The Sun. La început a fost prieteni însă ulterior și-au dat seama că au sentimente unul pentru celălalt, iar de la Crăciun formează un cuplu.

Charlize Theron și Brad Pitt formează un cuplu de la Crăciun

Charlize TheronSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

„Se văd de aproape  o lună. Au fost prieteni un timp, în mod ironic Sean le-a făcut cunoștință, dar apoi lucrurile între ei au evoluat”, a declarat o sursă.

Weekendul trecut, Charlize și Brad au fost văzuți împreună după ce au participat separat la lansarea unor filme.  Brad a mes să vadă „ If Beale Street Could Talk”, film la care este producător executiv , iar Charlize a fost invitat special la vizionarea filmului „Roma” de la Chateau Marmont  din Los Angeles.

„Brad a venit apoi la Chateau. Și-a schimbat hainele și i s-a alăturat lui Charlize, într-un colț al barului.

„Ea bea un cocktail cu vodcă, în timp ce el a băut doar apă minerală. Bread părea să se simtă foarte bine în compania ei și păreau amândoi foarte fericiți”, a mai spus sursa, precizând că actorul își ținea brațul pe gâtul ei.

 

Este prima relaţie serioasă a lui Pitt, după despărţirea de Angelina Jolie în 2016. Potrivit jurnaliştilor, Charlize Theron nu i-a cunoscut încă pe cei şase copii ai acestuia.

În vârstă de 43 de ani, actriţa are la rândul ei doi copii adoptaţi şi a mai avut relaţii cu vedete precum Keanu Reaves şi Ryan Reynolds. În 2015, Charlize a anulat nunta cu Sean Penn, pe care l-a prins că o înșela.

Zvonuri că Charlize Theron și Brad Pitt s-ar întâlni în secret au circulat și anul trecut în presa tabloidă, dar ele au fost dezmințite, pe vremea aceea cei doi fiind doar buni prieteni.