Adele iubește din nou și este în culmea fericirii. Artista nu se mai ferește și se afișează lângă noul iubit. După ce au participat la un meci de baschet, la începutul lunii, în Phoenix, cei doi au fost surprinși acum la un restaurant, unde au fost surprinși în ipostaze intime și nu păreau deloc deranjați de privirile celor din jur.

Cântăreața și agentul sportiv au fost însoțiți de un alt cuplu, alături de care s-au simțit în largul lor, și cei doi au fost foarte drăgăstoși și par extrem de îndrăgostiți. La plecarea din local, Rich Paul și-a trecut brațul după gâtul iubitei sale, iar momentul a fost imortalizat de alți oameni din restaurant.

Adele și Rich au fost împreună la un meci de baschet și de atunci au apărut și primele zvonuri că ar forma un cuplu. Au stat unul lângă celălalt, au râs și au comentat cele mai disputate faze ale partidei.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Rich Paul and Adele go a double dinner date at Cipriani in NYSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Rich Paul este unul dintre cei mai apreciați impresari din NBA, avându-i în portofoliu pe LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons și John Wall. Conform presei mondene, ar avea o avere estimată la 46 milioane de dolari.

Divorţul cântăreţei Adele a fost finalizat în martie 2021, iar ea şi fostul soţ, antreprenorul Simon Konecki, împart custodia fiului lor, Angelo, în vârstă de opt ani.

Ei s-au separat în aprilie 2019, iar în luna septembrie a aceluiaşi an, ea a depus cererea de divorţ. Divorţul, deschis în Los Angeles, a fost finalizat prin mediere, iar mai multe detalii suplimentare nu au fost făcute publice.

După divorț, cântăreața s-a schimbat radical și a reușit să slăbească aproape 50 de kilograme, fiind de nerecunoscut. Acum e fericită alături de Rich, iar aceasta nu mai e deloc atentă la dietă, fapt pentru care a început să pună iar kilograme.

Citește și:

Gina Pistol, amenințată de fani. Prin ce a trecut proaspăta mămică: „Sunt oameni foarte agresivi…”

Ies la iveală lucruri neștiute din trecutul lui George Burcea. Cu ce s-a ocupat acesta timp de doi ani