Uma Thurman nu a avut deloc noroc în dragoste. După divorțul de Ethan Hawke, ea s-a logodit cu un miliardarul Arpad Busson, căruia i-a adus pe lume o fetiță. Însă, în loc să ajungă în fața altarului, cei doi s-au despărțit în 2014 cu mare scnadal și au ajuns să se judece prin tribunal pentru custodia fiicei lor. După șase ani de singurătate, Uma și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat.

În ciuda restricților de pandemie, Uma şi iubitul ei s-au cunoscut absolut întâmplător în această vară pe o plajă din Hamptons, New York. Este vorba despre arhitectul Peter Sabbeth, care deţine firma de arhitectură Oza Sabbeth chiar în Bridgehampton. Uma se plimba pe plajă, iar el, fără să-şi dea seama cine este ea, a rugat-o să aibă puţin grijă de câinele lui

„Peter habar n-avea cine era Uma la acea vreme. Mergea pe plajă, cunoscută local ca Long Beach, lângă el, așa că el a rugat-o să-și urmărească câinele în timp ce înota. ”, a declarat o sursă pentru Page Six.

„Uma a spus OK, și-a urmărit câinele în timp ce înota și acum, câteva luni mai târziu, sunt îndrăgostiți nebunește și caută să cumpere o casă împreună în Hamptons”, a mai spus sursa.

Actrița din „Pulp Fiction”, Thurman, în vârstă de 50 de ani, a stat de la începutul pandemiei în Hamptons, împreună cu cei trei copii ai săi.

Uma Thurman’s New Boyfriend Peter Sabbeth Spotted In The Hamptons With His Cute Little Dog That Brought Them TogetherSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Are o fiică, Maya, și un fiu, Levon, cu fostul soț Ethan Hawke. Cuplul s-a separat în 2003 și au finalizat divorțul doi ani mai târziu.

Ea are, de asemenea, o fiică, Rosalind (alias Luna), alături de finanțatorul francez Arpad Busson, de care s-a despărțit în 2014.

Despre Uma s-a mai scris în urmă cu câțiva ani că ar avea o relație cu ceclebrul regizor Quentin Tarantino. Deși nu au confirmat niciodată zvonurile, cei doi au fost surprinși de paparazzi în tandrețuri.

Foto: Hepta și Profimedia

Citește și:

Anna Lesko, ipostază incendiară alături de Bogdan Mocanu! Cum au fost filmați în cadă

O recunoști? Peste ani, avea să devină o actriță cunoscută la Hollywood! Acum doi ani a divorțat de soț