În luna noiembrie, Olivia Wilde confirma că s-a despărțit de Jason Sudeikis (45 de ani), după o logodnă de șapte ani și cu care are doi copii, dar aceasta nu a pierdut deloc timpul. Deși mulți credeau că e devastată de despărțire, actrița s-a afișat deja de mână cu un alt bărbat.

Olivia nu pierde deloc timpul. După despărțirea de tatăl celor doi copii ai ei, ea și-a găsit rapid consolare în brațele altui bărbat, artistul Harry Styles. Mai mult, cei doi nu ascund faptul că au o relație, iar recent s-au afișat împreună la o nuntă.

Eiau lucrat recent impreuna pentru filmul „Don’t Worry Darling”, regizat de Wilde si in care Styles interpreteaza rolul principal.

„S-au aflat în Montecito, California, weekendul acesta, la o nuntă. Se tineau de mână și păreau foarte fericiți. Se întâlnesc de câteva săptămâni”, a spus sursa citata de People.

Harry Styles films Don’t Worry Darling in downtown LASeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Deși se pare că formează un cuplu de doar câteva săptămâni, dragostea dintre ei e atât de mare că Olivia Wilde (36 de ani) si Harry Styles (26 de ani) s-au mutat deja împreună. Ei au fost fotografiați apoi la casa lui din Los Angeles cu mai multe bagaje.

Wilde a anunțat recent că s-a despărțit de Jason Sudeikis, cu care era logodită de șapte ani și avea o relație de nouă ani și cu care are doi copii – Otis, în vârstă de șase ani, și Daisy, în vârstă de 4 ani.

În toamna, Wilde si Styles au lucrat la filmul „Don’t Worry Darling” în Los Angeles. Personajul principal feminin este interpretat de Florence Pugh, Styles joacă rolul soțului ei, iar din distribuție face parte și Wilde. Se pare că în timpul filmărilor, cei doi s-au apropiat foarte mult, iar atracția dintre ei a fost extrem de mare, în ciuda diferenței de vârstă de 10 ani dintre ei.

Mulți au crezut că Olivia și-a părăsit iubitul pentru Harry, însă ea și Jason s-au despărțit în mare secret în ianuarie 2020 și au mai locuit împreună doar de dragul copiilor lor.

Foto: Profimedia

Fiica lui Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce tatăl ei a fost iar internat în spital cu COVID-19. Care e starea artistului?

Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman. Ce a făcut acesta de sărbători?