„Cei doi se ceartă din cauza copilului, a carierei și a altor femei, iar căsnicia lor e în pericol”, scriu jurnaliștii de la publicația menționată.

Jessica Biel a fost luna trecută la gala de decernare a premiilor Emmy singură, având o apariție șocantă. Actrița părea foarte slăbită și tristă. „Nu se mai înțeleg de luni bune. Era o seară foarte importantă pentru Jess la premiile Emmy și de obicei au grijă să se afișeze împreună în fața camerelor de filmat. Faptul că Justin a refuzat să fie alături de ea arată faptul că relația lor s-a deteriorat.

Justin-Timberlake-Jessica-Biel-Divorce-CoverSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Jessica Biel și Justin Timberlake formează un cuplu de 10 ani

Se pare că Justin se afla în noaptea galei în Brazilia, unde a susținut un concert, însă pe Biel a deranjat-o că nu și-a făcut programul astfel încât să fie lângă ea, așa cum a făcut mereu. „Jess se simte de multe ori de parcă ar fi o mamă singură și s-a săturat de situația asta. Ea nu mai are încredere în el”, a declarat o sursă pentru OK!, precizând că Biel și Justine se ceartă și din cauza altor femei, actrița fiind convinsă că soțul ei o înșeală.

Cântăreţul şi actorul american Justin Timberlake s-a căsătorit cu actriţa Jessica Biel, pe 19 octombrie 2012, în sudul Italiei, după o relație de cinci ani, care a început în anul 2007. Cei doi artişti s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi au împreună un fiu, Silas Randall Timberlake, în vârstă de doi ani.

Citește și: