Nicola a povestit pentru Spynews.ro despre unul dintre cele mai mari regrete pe care le are, unul care îi umbrește sufletul zi de zi.

O vedem pe cântăreață tot timpul cu zâmbetul pe buze, dar ceva îi stă pe inimă și are legătură cu familia ei.

Recent. Nicola, de 54 de ani, a fost soacră mare la nunta mezinului ei. O nuntă pe cinste, la care s-a distrat strașnic și chiar a prins buchetul de mireasă. Dar nu a fost prima oară când a fost soacră mare.

Puțini sunt cei care știu că Nicola a mai fost soacră mare și în urmă cu trei ani. De acest moment se leagă și regretul ei cel mare. Evenimentul a fost în plină pandemie, iar ea nu a putut participa.

Da, vedeta nu a participat la nunta propriului copil, probabil cel mai important eveniment din viața lui, și nu-și poate ierta asta.

Nuntă în pandemie, la mii de kilometri distanță

Tânărul s-a căsătorit în perioada pandemiei și se afla în Anglia, acolo unde e stabilit. Socrii nu au putut fi prezenți la eveniment și la fel rudele apropiate, el căsătorindu-se în fața a doar câțiva martori.

Din cauza restricțiilor pandemice de la vremea aceea, artistei nu i s-a permis să iasă din țară și să-și ducă fiul în fața ofițerului de stare civilă. Ea spune că au fost momente destul de delicate și greu de gestionat pentru toată lumea. Ar fi dat orice să-i fie alături băiatului ei, acum în vârstă de 36 de ani.

”Băiatul meu cel mare a stat vreo lună în România și chiar se întreba… Eu am fost o dată soacră mare la el, dar a fost nebunie cu pandemia, el a făcut cununia civilă în Anglia și n-am putut să fiu acolo și îmi spunea că despre ei n-am vorbit așa multe (ca despre nunta recentă a celui mic – n. red.)

Dar da, am fost de două ori soacră mare, dar la una dintre cununii n-am fost prezentă (…) A fost greuț pentru amândoi pentru că ei n-au avut decât martori, n-au putut ajunge nici părinții ei, nici eu, a fost greuț pentru ei, dar mă rog, ne vedem și noi când putem”, a spus Nicola pentru sursa citată.

Între timp, fiul cel mare, Andrei, a făcut-o și bunică, rol care i se potrivește mănuță, după cum declara ea cu altă ocazie.

nicola-are-54-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cum se înțelege Nicola cu nurorile sale

Nicola este în prezent soacra cu două nurori, iar vedeta spune că e foarte fericită în această postură, mai cu seamă că băieții ei au făcut alegeri inspirate. Se înțelege de minune cu nurorile sale, cu toate că nu se văd prea des.

”E un sentiment foarte plăcut, mai ales atunci când ești fericită că băieții au nimerit neveste foarte ok”, mai mărturisit ea.

În ceea ce privește sfaturile pe care Nicola le dă copiilor ei în căsnicie, artista spune că niciodată nu se bagă cu forța în viața celor trei copii pe care îi are, dar îi sfătuiește atunci când aceștia îi cer acest lucru.

Cântăreața are trei copii, doi băieți și o fată, din două relații.

Vezi și Nicola, despre o nouă căsătorie, la 54 de ani. Are sau nu pe cineva?

Citește și:

Nunta Ioanei Ginghină, marcată de mai multe evenimente neplăcute. Soțul vedetei a ajuns la spital, iar poliția a fost chemată de mai multe ori

Anamaria Prodan, cu inelul de 85.000 de euro pe podium, la Timișoara Fashion Week. Ce ținută a purtat impresara. Până și pantofii au stârnit rumoare