Neti Sandu este, fără îndoială, unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune. Vedeta este un adevărat simbol al PRO TV-ului și apare în fața oamenilor de mai bine de trei decenii. Nici nu ne-am vedea diminețile fără ea.

Așa zâmbitoare cum apare la TV zi de zi nici nu ai spune că trăiește cu vreun regret. Cu toate astea, Neti Sandu recunoaște că are o mare neîmplinire, aceea de a nu avea copii, și este în stare să vorbească cu sinceritate despre acest subiect, chiar dacă doare.

Credeam că un copil trebuie crescut într-un anumit fel”

Neti Sandu recunoaște că cel mai mare regret al său este faptul că nu are copii. Vedeta a mărturisit că, pe vremea când era tânără, ideea de a avea un copil o speria. Celebrul astrolog susține că abia la vârsta de 40 de ani și-a dat seama cum trebuie crescut un copil, dar chiar și așa, nu a avut curajul de a deveni mamă.

„Cel mai mare regret este că poate era frumos să am un copil. Cred, adică nu sunt foarte sigură, dar era frumos.

Problema asta a fost, că eu cât am fost tânără, credeam că un copil trebuie crescut într-un anumit fel. Dar după vreo 40 și ceva de ani, am descoperit că altfel se cresc copiii. Deci de aia nu știu sigur, dacă era bine să am. Era bine să am în partea a doua a vieții, dar eram prea în vârstă când am aflat eu cum trebuie crescut un copil.

De ce a mers Neti Sandu la terapie, timp de 5 ani. Nimeni nu știa asta despre vedeta Pro TV

Da, că nu știi. Tu crezi că trebuie să-l crești așa cum ai fost crescut tu. Greșit, pentru că se schimbă moda. Eu am trăit în comunism, nu erau toate cursurile astea motivaționale și de dezvoltare personală care arată cum trebuie crescut un copil și atunci l-aș fi crescut după moda veche și ar fi avut traumele pe care le are generația mea”, a spus prezentatoarea TV, conform cancan.ro.

Neti Sandu, copilărie dură în religia penticostală: ”Asta era toată drama”. Cu mama ei nu s-a înțeles deloc

Ce planuri are Neti Sandu după ce se retrage din televiziune

Neti Sandu ia deja în calcul plecarea sa din televiziune, chiar dacă e iubită și dorită pe micul ecran. Vedeta a mărturisit că, în momentul în care va dispărea din luminia reflectoarelor, o să inventeze ceva ce o să i se potrivească. E optimistă cu acest gând și știe că așa se va întâmpla, pentru că se cunoaște foarte bine.

„O să inventez ceva care mi se potrivește, așa cum am inventat și asta, că nu m-a obligat nimeni. Eu m-am apucat de astrologie după ce am terminat facultatea, pentru că mă plictiseam. Învățasem atât de bine să învăț și dup-aia zic „eu am rămas fără job, nu mai învăț?!”, iar apoi m-am apucat de astrologie. Când o să ies la pensie, o să inventez ceva”, a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Neti Sandu, secretul siluetei, la 64 de ani

Neti Sandu nu este omul exceselor, iar asta se oglindește perfect în silueta ei. De fapt, lucrurile sunt extrem de simple când vine vorba despre meniul ei, ea fiind o mare iubitoare a supelor, pe care le include în dieta ei zilnică.

„Supa cu legume e baza, și dacă nu mănânc supă, mănânc doar legumele cu ceva, le folosesc ca două feluri de mâncare. Supa o mănânc așa, ca zeamă, cu legume, sau seara, dacă vreau, mănânc legumele cu ceva, amestec cu puțină brânză sau cu o bucată mică de carne.

Nu mănânc ceva greu, nu mănânc mâncăruri gătite, că nu mă simt bine, organismul meu nu dorește”,a spus Neti Sandu la un moment dat.

Ritualul de înfrumusețare

La capitolul îngrijire a pielii, Neti Sandu are doar câteva produse în rutină, pe care spune că le achiziționează de la plafar.

„Întreținerea e simplă, eu am spus-o și o repet: mă dau cu creme de la plafar și cu spumă de acid hialuronic și colagen. Atâta știu.

Pe corp fac masaj cu ventuze de silicon, adică mă dau cu cremă și apoi plimb ventuzele, care fac un vacuum. Nu sunt în stare să fac sport.

Sunt o fire activă, dar în felul acesta și nu pot altfel. Nu pot să fac sport la sală”, a mai spus vedeta, care recunoaște că târziu, foarte târziu, a început să folosească creme de față.

neti-sandu-fara-filtreSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Are sau nu Neti Sandu intervenții estetice? Târziu, foarte târziu a început să se dea cu cremă de față!

Vezi și Imagine rară cu Neti Sandu, în costum de baie. A făcut chiar ea publică imaginea

Citește și:

Nasrin Ameri și-a botezat băiețelul. Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost nași, alături de fiul lor cel mare. Ce ținute au purtat

Mirabela Dauer, despre cea mai mare iubire a vieții ei: „Am aflat că a murit” Ar fi trebuit să fie al treilea soț al ei