În portretul de familie, făcut public, la scurt timp după botez, apar două femei care nu au mai fost văzute pâna acum în nicio imagine oficială a familiei regale. Mulți s-au întrebat cine sunt cele două doamne? Ele sunt nimeni altele decât surorile regretatei prințese Diana,  Lady Jane Fellowes și  Lady Sarah McCorquodale.

Harry nu doar că a invitat familia mamei lui la botez, ci a insistat ca mătușile lui să apară în fotografia oficială, aducându-i astfel un omagiu mamei sale, pe care și-ar fi dorit să o aibă lângă el, în această zi specială. Gestul ducelui de Sussex a înmuiat inimile britanicilor și a fost lăudat de internauți.

Ducii de Sussex au postat pe Instagram primele imagini de la botez. Două fotografi cu micuțul Archie, , realizate de fotograful Chris Allerton. Prima imagine, realizată în camera Green Drawing din castelul Windsor, este un portret de familie, în care alături de Meghan, Harry și Archie, apar ducii de Cambridge, prințul Charles, Camilla,  mama lui Meghan, Doria, și surorile prințesei Diana,  Lady Jane Fellowes și  Lady Sarah McCorquodale. Meghan, care îl ține în brațe pe Archie, stă pe o canapea verde, alături de soțul ei, în timp ce ceilalți stau în jurul și în spatele lor.

 

În a doua imagine, Archie apare tot în brațe la Meghan, pe care o ține protector de brațe prințul Harry. Imaginea a fost realizată  în grădina cu trandafiri de la castelul Windsor. Archie a fost  botezat  de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, liderul spiritual al Bisericii anglicane, în apă adusă din Râul Iordan, din Israel.

 

CItește și: