Mezinul familiei regale este foarte încântat de noul lui rol de tătic și vorbește de fiul lui de câte ori are ocazia. Așa s-a întâmplat și luni, când a mers într-o vizită oficială la spitalul pentru copii din Oxford.

Prințul Harry a stat de vorbă cu micii pacienți, tratați pentru leucemie și cancer, iar la un moment dat a primit cadou un ursuleț de pluș pentru micuțul Archie, iar roșcovanul a profitat de moment pentru a vorbi despre noul membru al familiei sale. Astfel, ducele de Sussex a recunoscut că bebelusul nu prea îl lasă să doarmă noaptea, dar a mărturisit că nu-și mai poate imagina viața fără fiul lui.

„El a mărturisit că s-a obișnuit cu bebelușul și că Archie s-a încadrat perfect în viața lor de familie și nu-și mai poate imagina viața fără fiul lui”, a declarat o sursă pentru Hello Magazine.

Meghan Markle a născut luni dimineața, pe 6 mai,  un băiețel perfect sănătos, care a primit numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ducii de Sussex l-au prezentat lumii pe fiul lor după două zile.

Citește și: