Figuera, un jucător internațional de polo din Argentina, a dat un interviu pentru Abc News, în cadrul programului „Royal Divide: Harry, Meghan and the Crown”.  În timpul emisiunii s-a vorbit despre cum au fost și sunt tratați de presă Meghan și Harry și cum se va schimba în viitor relația duceluid e Sussex cu bunica lui, regina Elisabeta a II-a.

„El  suferă foarte mult pentru toate lucrurile care i s-au întâmplat. A suferit foarte mult pentru că oamenii l-au judecat la fiecare pas”, a declarat sportivul, continuând: „Este tătic. El este un tip care încearcă să-și protejeze puiul și leoaica indiferent de ce înseamnă asta”.

Nacho a mărturisit că a vorbit cu Harry în urmă cu câteva zile și susține că paparazzii continuă să-i facă viața grea prințului. El și Meghan nu pot duce o viață normală nici în Canada pentru că sunt asaltați de jurnaliști. În fața casei lor și pe lângă ea  sunt cel puțin 1.000 de paparazzi care vor să le facă poze.

 

Prințul Harry nu a vrut să sfârșească ca mama lui

„Am vorbit cu el acum câteva zile la telefon. Vrea să trăiască o viață normală, la fel de normală cum va fi viața lui. Pentru că atunci când ai 1.000 de paparazzi în fața casei tale din Canada care așteaptă să-i facă o poză fiului tău, acest lucru nu este deloc normal”, a mai punctat Nachos.

Prietenul lui Harry a dezvăluit că regretata prințesă Diana a avut un rol foarte important în decizia prințului de a se muta în Canada, pentru că nu a vrut să lase presa să le distrugă viața sau chiar să-i ucidă așa cum s-a întâmplat cu mama lui.

„El își protejează familia, își protejează soțis și copilul. El a fost fiul a cuiva care a suferit de atacul presei de la început până la final, iar așa cecva este inadmisibil  și nu vrea ca acest lucru să i se întâmple și familiei lui”, a adăugat Nachos.

Harry, 35 de ani, și  Nacho, 42 de ani, se cunosc de mullți ani și el a fost pritnre primele persoane care l-au văzut pe Archie.

Mai mult, Figueras a precizat că prințul Harry „este un om incredibil” și „un bărbat e care mama lui ar fi mândră”.

Ducii de Sussex au anunțat la începutul lunii ianuarie că vor să renunțe la rangul de seniori regali și să-și petreacă o mare parte din timp și în Canada, dorinduși să fie independenți financiar. Însă, regina nu a acceptat propunerea lor și au fost nevoiți să se retragă definitiv din familia regală.

Harry a mărturisit că decizia i-a adus multă suferință, dar nu a avut de ales.

 

Citește și: