Marcia a mărturisit că face deja de opt luni tratament pentru a învinge boala și că este foarte tristă că și-a pierdut părul. Drept dovadă, Marcia s-a pozat fără perucă, apărând rasă în cap.

„Fericită și recunoscătoare că sunt în viață, dar sunt tristă că mi-am pierdut părul”, a scris actrița pe rețeaua de socializare. Mai mult, ea i-a rugat pe faniii care și-au pierdut și ei părul din cauza cancerului să-i dezvăluie experiența lor.

MArcia Cross a devenit celebră pentru rolul din „Neveste disperate”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Celebră pentru rolul lui Bree Van De Kamp din „Neveste disperate”, Marcia a primit numeroase mesaje de încurajare din partea faniilor, dar și din partea unor celebrătăți precum including Kelly Rutherford, Haylie Duff and Lori Loughlin.

La începutul verii, Marcia a fost surprinsă de paparazzi, la cumpărături în Los Angeles, mai slabă ca oricând, dar nimeni nu a bănuit că celebra actriță este bolnavă.

Îndrăgita actriță a mărturisit că sumbrul diagnostic l-a primit în urmă cu un an, dar acum se simte mult mai bine, deși a fost o luptă dificilă. Ea le-a mulțumit tuturor pentru sprijin.

 

Citește și: O cunoscută actriță a dispărut fără urmă. Nimeni nu știe nimic de ea din luna iunie

Și-a pierdut logodnicul din cauza unei tumori pe creier

Vestea este cu atât mai tragică, cu cât Marica Cross a mai trecut prin astfel de experiențe traumatizantă. Mai exact, și soțul ei,  Tom Mahoney,  a fost diagnosticat în 2009 cu cancer, dar, din fericire, a reușit să învingă boala. Însă, în 1993 actrița și-a pierdut logodnicul din cauza unei tumori pe creier.

Tom Mahoney și Marcia s-au căsătorit în 2006 și sunt părintii gemenelor Eden și Savannah.

Citește și: